Державний "ПриватБанк" потрапив у гучний скандал із клієнтом через борги по карті які ставить йому банк навіть після перемоги в судах. Про це повідомляє видання "Бізнес.медіа" з посиланням на звернення клієнта і відповідь банку на сайті Мінфін.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Протизаконно і без мого доручення "приват" списав з мого рахунку гроші. При встановленому 0-му кредитному ліміті загнали рахунок в мінус і на вигаданий "борг" почали нараховувати відсотки і штрафи. Виграв справу і в суді першої інстанції, і в апеляційному", - повідомляє клієнт банку.
Зі слів клієнта банк ввів його в борги за умови відсутності кредитної лінії і за весь час нараховує йому штрафи і пеню. Дані дії ПриватБанк продовжує робити всупереч рішення суду по справі №490/8199/17.

ПриватБанк
ПриватБанк

"За рішенням судів банк повинен повернути мені на рахунок ВСІ незаконно списані кошти і виплатити на мою користь судові витрати. Не дивлячись на це, поки не ворушиться виконавча служба, ці приват-нахаби продовжують нараховувати на вигаданий борг нові % і штрафи, телефонують, вимагаючи сплати "борг", погрожують", - додав клієнт.

ПриватБанк
ПриватБанк

Раніше ми писали, що ПриватБанк лідирує у списку фінансових установ, у яких ображають українців.

Один із клієнтів банку розповів про невиконання банком своїх зобов'язань. Його платіж з технічних причин був заморожений, і чоловік більше тижня не може отримати відповідь про ситуацію. Як він розповів: "Спроби з'ясувати у співробітників служби підтримки хоч щось — марні, відповідь завжди одна: "фахівці розбираються, все під контролем, чекайте". Також він додав, що дії Приватбанку незаконні, оскільки ніяких даних про фахівців і даних служби вони не називають.

"В аналогічній ситуації, коли гроші заборгували банку, а не навпаки, Приватбанк не соромиться ці гроші "вибивати" і нараховувати штрафи і пеню", - скаржиться клієнт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що набуває чинності Закон про протидію буллингу.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Херсоні в редакції однієї з газет сталася стрілянина з розпилення газу.

Також Знай.uа" писав, що в мережу виклали захоплюючі кадри тренування українського спецназу.