Державний банк "ПриватБанк" повідомив що за допомогою мобільного додаток і інтернет-банкінг "Приват24" в 2019 році можна буде перезапускати карти.

Про це розповів член правління банку Олексій Шабан.

Зокрема, він розповів, що для отримання нової особистої карти банку тепер не доведеться вистоювати величезні черги у фінансових установах. З прийдешнім оновленням операційної системи можна буде все зробити у власному смартфоні.

"Будучи клієнтом банку, можна буде отримати карту прямо в мобільний телефон, токенізувати її і починати платити. І тільки тоді, коли знадобиться пластикова карта - можна буде її замовити і отримати у відділенні пластик", - повідомив Шабан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також він розповів, що всі необхідні дії для перевипуску карт можна буле зробити у мобільному додатку, де спочатку необхідно буде зареєструватись.

Після таких дій реальну карту можна буде забрати в відділенні банку "ПриватБанк".

Разом з тим варто відзначити, що ПриватБанк, який тільки за 2018 рік збагатився на 11 мільярдів, жорстко принизив захисника України, ветерана АТО.

В одному з гумористичних роликів передачі "Дизель Шоу", ПриватБанк зпародіювали як "ПлеватьБанк". Але все було б смішно, якби не було так сумно і боляче. Цій установі, схоже, дійсно плювати на вас, коли на ваших рахунках не знаходиться кругленька сума. Ось, що написав ображений ветеран у своєму Facebook і продублював у відгуках про роботу Приватбанку.

"Здрастуйте! Хочу поділитися з громадськістю про те, що відбувається. Був час, коли мав досить круглу суму власних коштів на рахунку у Приват банку і на той період ставилися приязно і зі знанням справи! Але як тільки моя фінансова ситуація змінилася не в кращу сторону, про що я своєчасно повідомив банку, як відношення клієнту стало обурливим! Банку було повідомлено, що я не можу обслуговувати свій кредит за фінансових труднощів, таке на жаль буває! І як варіант запропонував погасити заборгованість з дисконтом, тобто шукав порозуміння і компроміс, бо завжди був сумлінним платником і активним користувачем послуг Приват банку. На що отримав відповідь — ми не підемо вам на зустріч".

Нагадаємо, ПриватБанк нахабно вліз у кредит клієнтки.

Як повідомляв "Знай.ua", курс долара різко підскочив в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що ПриватБанк розпорядиться грошима українців.

На "Приватбанк" готують найбільший в українській історії колективний позов