НБУ за станом на поточну добу (25 січня 2019 року) в черговий раз послабив курс гривні. Долар став дорожче на вісім копійок, і тепер коштує 27.78 гривень за долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Єдина європейська валюта також подорожчала на дві копійки (курс євро на 24 січня становив 31,49 гривні за один євро).

НБУ встановив офіційні курси валют на такому рівні:

– 100 доларів США – 2778,6528;
– 100 євро – 3151,2701.

Нагадаємо, курс долара в Україні різко пішов вгору. Скільки тепер дають за "Зеленого".

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Курс "зеленого" зумів піднятися на 9 копійок після тижневого падіння. За тиждень з 18 січня (28,03) - долар став дешевше на 24 копійки. Минулий тиждень ознаменувався для зниженням курсу долара.

Нагадаємо, ПриватБанк поповнив Приват24 найважливішою функцією: тепер і валюта

У березні 2019 року держбанк "ПриватБанк" запустить нову версію мобільного банкінгу "Приват24" для Android і iOS. Відомо, що нова версія буде працювати без цифрового ядра Corezoid, який створили ще до націоналізації.

Про це стало відомо завдяки заявою керівника електронного бізнесу Приватбанку Сергія Харитича.

"У нас закінчився контракт. У Corezoid переваги, але у нього багато недоліків - багато збої в роботі банку були викликані саме ними", - розповів Харитич.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Ощадбанк звернувся до українців: достукатися стане простіше.

Державний ощадний банк України, один з найбільших банків країни Ощадбанк запустив чат-бота в Facebook. Про це повідомила прес-служба Ощадбанку в Twitter.

"Наш чат-бот не тільки в Telegram, а й у Facebook Messenger ", - повідомляє Ощадбанк.

Також "Знай.uа" писав про те, що Мільйони підуть на передвиборчу кампанію: українці не вірять, що Нацбанк утилізує старі гривні

Як уже повідомляв Знай.uа, Національний Банк Україниторік утилізував 41,6 мільярдів гривень. І все б нічого, подібну процедуру НБУ проводить щорічно, тим самим вилучаючи з обігу зношені та ті, що вийшли із споживання банкноти. Але, як виявилося, не все так гладко з цією процедурою утилізації.

Асоціація платників податків України в особі її віце-президента Павла Погиби, звернулася до голови Нацбанку Якову Смолія з проханням надати серії утилізованих регулятором банкнот.

Логіку членів Асоціації зрозуміти можна, раз щось утилізують або знищують, то повинен бути список цього, щоб в майбутньому можна було представити звіт про виконану роботу.