Секс-скандал в ЗСУ набирає нових обертів і обростає черговими обурливими деталями. Так, видання "Факти" передає, що колишній заступник командира військової частини Хмельницкои Віктора Іваніва, якого вісім підлеглих жінок звинуватили в харасменті і примушенні до сексу, розповів про нові подробиці скандалу. Першою про домагання командира заявила 24-річна лейтенант Валерія Сикал. Майже рік Іванів приставав до неї, і обіцяв за незгоду показати "усі прєлєсті армії" у гіршому розумінні цього слова.

Екс-заступник командира частини Віктор Міщук, який служив у частині до весни 2018 року, розповів про методи роботи полковника Іваніва.

Віктор Іванів прийняв командування частиною в 2016 році, в той час Віктор Міщук знаходився в зоні АТО. Йому зателефонувала жінка з управління частині і розповіла про те, що новий командир домагається її, і вона планує звільнитися. Коли ж Міщук повернувся в частина, жінка там вже не працювала.

"З тих пір я не раз бачив, як це робив полковник. Одного разу в моїй присутності наказав жінці-офіцерові роздягнутися у нього в кабінеті, щоб подивитися, чи є у неї пірсинг сосків. Заявив, що хоче оглянути її інтимні місця. Я сказав, що ми цього робити не будемо", - розповідає Міщук. Полковник відповів, що він тут командир, і йому вирішувати, що робити, а що - ні.

Також, за словами Мищука, кожен день в 21:00 командир викликав військовий "Уазик" потім відправляв водія і їхав з ким-то з молодих військових нібито на "чергування". Поверталися через півтора-дві години.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

В приватних бесідах ці дівчатка потім говорили, що командир під час цього "чергування" вчив їх, як вести себе з чоловіком-самцем".

До речі, ще одна жертва командира розповіла про домагання в інтерв'ю ТСН.

"Зі мною теж таке було. Командир підійшов до мене, намагався обійняти і поцілувати. Хотів взяти рукою за груди. Але я відвернулася і вийшла з кабінету, - сказала жінка, яка побажала залишитися анонімною.

45-річний Віктор Іванів, який перебуває в офіційному шлюбі, зараз живе з іншою жінкою. У нього троє дітей, ходять чутки, що від різних жінок. Командир заперечує всі звинувачення.

Нагадаємо, Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сикал, підозрюють також у жорстоких знущаннях над солдатами – моральних і фізичних.

Як повідомляв раніше Знай.іа на Хмельниччині жінка-офіцер ЗСУ зробила заяву в поліцію на свого командира, вона звинуватила того в сексуальних домаганнях.