У Хмельницькій області командира, який сексуально домагався лейтенанта строкової служби Вікторії Сикал, підозрюють також у жорстоких знущаннях над солдатами – моральних і фізичних. Про це пише видання InfoResist з посиланням на слова військових.

Всіх військовослужбовців, він підозрював у вживанні спиртних напоїв, він відправляв в санітарну частину і наказом начальника медичної служби їм робили клізми. Крім того, не тільки тим, хто був під підозрою, але і друзям цієї людини робили клізми. Просто так, для профілактики. Він змушував інших військовослужбовців знімати на відео. Частиною гуляє багато цього відео, а потім шантажував військових, щоб вони служили. Він шантажував. Я свідком не був, але солдати скаржилися ", - розповів військовий Віктор Міщук, п'ять років пробув заступником командира частини по морально-психологічного забезпечення.

Нагадаємо, раніше ми писали про подробиці брудного секс-скандалу в ЗСУ.

На Хмельниччині жінка-офіцер ЗСУ зробила заяву в поліцію на свого командира, вона звинуватила того в сексуальних домаганнях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Валерія Сикал, лейтенант, зважилася зробити заяву в поліцію на Віктора Іваніва, свого командира, через рік його знущань.

Секс-скандал: Студентка зізналася, що оббрехала співробітника Нацполиции

Командир, за словами дівчини, систематично переслідував її перед молодшими за званням, якщо дівчина відмовляла йому і викликав до своєї цивільної машини на КПП.

Вона каже, що виклики через чергову частину фіксуються, тому можна довести підвищений інтерес до неї з боку командира.

Зірка "Кавказької полонянки" заявила про домагання: "він кидався на мене, доводилося замикатися на ключ"

Військова розповіла, що одного разу під час нічного чергування командир зайшов у кімнату відпочинку зі своїм першим заступником зі словами: "Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Нагадаємо, звільнили за домагання: що відомо про "брудну" минуле Притули.

Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили за сексуальне домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії.

Як повідомляв "Знай.uа" змусив торкатися і не тільки: Спейсі відповість за нові домагання.

Знай.uа" писав, що домагання Харві Ванштейна до голлівудських актрис пройдуть на великих екранах.