На Хмельниччині жінка-офіцер ЗСУ зробила заяву в поліцію на свого командира, вона звинуватила того в сексуальних домаганнях.

Валерія Сікал, лейтенант, зважилася зробити заяву в поліцію на Віктора Іваніва, свого командира, через рік його знущань.

Секс-скандал: Студентка зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції

Командир, за словами дівчини, систематично цькував її перед молодшими за званням, якщо дівчина відмовляла йому та викликав до своєї цивільної машини на КПП.

Вона каже, що виклики через чергову частину зафіксовуються, тому можна довести підвищений інтерес до неї з боку командира.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Зірка "Кавказької полонянки" заявила про домагання: "він кидався на мене, доводилося замикатися на ключ"

«Він казав, що я маювступити з ним в сексуальний зв'язок, і тоді у мене в службі все добре, все класно, без проблем. Якщо цього не зроблю, то він мені покаже всі "принади" армії", - розповіла Валерія.

Під час розмови він хапав за руки, гладив по нозі, обіймав, притискав до себе або до стіни,- додала дівчина.

Військова розповіла, що одного разу під час нічного чергування командир зайшов до кімнати відпочинку зі своїм першим заступником зі словами: "Давай, роздягайся, лягай, будеш богатирів обслуговувати".

Коли вона зірвала спину, то командир у відпустку за станом здоров'я не відпустив, наказав повертатися в частину з госпіталю, а її чоловіка (теж військового) не пускав на територію. Після цих подій Валерія і наважилася розповісти про домагання.

Головне управління Національної поліціі у Вінницькій області порушило кримінальну справу через примус до вступу в поло зв'язок за заявою лейтенантки.

Нагадаємо, звільнили через домагання: що відомо про "брудне" минуле Притули.

Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула відверто зізнався, що одного разу його звільнили через сексуальне домагання з його боку. Такий досвід Притула отримав, працюючи офіціантом в Англії.

Як повідомляв "Знай.uа", змусив торкатися та не тільки: Спейсі відповість за нові домагання.

Також "Знай.uа" писав, що домагання Харві Ванштейна до голлівудських актрис пройдуть на великих екранах.