Астролог Влад Росс розповів, якою буде весна і погода на травневі в цьому році.

У порівнянні з минулими роками, коли у нас була затяжна зима, морози, а справжня весна приходила не за календарем, а значно пізніше, в 2019 році все буде інакше. Таку думку в коментарі Главреду висловив відомий астролог Влад Росс.

"зокрема, на Стрітення, яке у нас було 15 лютого, по всій Україні була яскрава сонячна погода, а це обіцяє нам гарну і швидку весну", - сказав він.


Влад Росс вважає, що опалювальний сезон в Україні в цьому році закінчиться раніше, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

прогнозами Росса, у лютому українців мучили остаточні морози. У березні морозів не буде, в принципі, як і серйозних похолодань. Далі температура буде тільки рости і радувати.

"В цілому, в нинішньому році буде більш-менш суха і рання, порівняно з попередніми роками, весна. Нас чекають дуже теплі квітень і травневі свята. І, що дуже важливо, враховуючи тарифи на комунальні послуги, опалювальний сезон в 2019 році закінчиться на місяць раніше", - резюмував він.

Раніше Влад Росс склав гороскоп на березень 2019 року. За його прогнозом, щасливцями місяці стануть Риби, Діви, Стрільці і Близнюки. Аутсайдерами місяця будуть Водолії, Леви, Тельці і Скорпіони.

Однак прийдешній рік, за прогнозами, для Риб здасться надскладним, вони будуть терпіти численні удари долі, непрості ситуації і будуть допускати помилки.

За словами Росса, Риби в цьому році можуть бути кволими, це ж стосується Дев — у них можливі якісь операції.

Астролог зазначив, що також слід приділити увагу своєму здоров'ю Ракам і Тельцям.

Нагадаємо, раніше відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий" дня: у нас залишилося мало часу

Як повідомляв портал "Знай.uа" Масляна 2019: як називаються всі дні тижня свята, їх традиції та обряди

Також "Знай.uа" писав, що астрологи назвали головних щасливчиків і невдах тижня

Дивіться: гороскоп на 2019 рік для всіх знаків Зодіаку