Дівчинка повідомила, що її мати веде аморальний спосіб життя і зловживає спиртним. Школярка розповіла, що їй часто доводиться йти з дому і гуляти по парку, так як мати приводила в будинок чоловіків і влаштовувала оргії на її очах.

Відділ опіки та піклування ініціював процес позбавлення жінки батьківських прав.На днях мелітопольський міськрайонний суд розглянув справу.

Було встановлено, що відповідачка має трьох малолітніх дітей, двоє з них проживають з батьком, а старша дівчинка живе в інтернаті. Мати дівчинкою не цікавиться, не приїжджає і не дзвонить.

Інспектор служби у справах дітей розповіла про результати перевірки житлових умов у матері дитини. В будинку було брудно і холодно, а коли вони приїхали там була чергова пиятика.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Колишній чоловік жінки розповів, що є батьком двох молодших дітей горе-матері. З-за її вічних п'янок, безвідповідального відношення до сім'ї, він забрав речі і поїхав жити до батьків. Хто є батьком старшої дочки він не знає. Мати відносно дівчинки має статус матері-одиначки.

Сама відповідачка на суд не з'явилася і не зробила жодних спроб відстояти права на дітей. Їй було дано час на приведення житла в порядок, влаштування на роботу та зміни способу життя, але ними вона знехтувала.

Вивчивши матеріали справи, суд задовольнив позовні вимоги органів опіки та піклування і позбавив жінку батьківських прав. На утримання дітей вона зобов'язана виплачувати 50% від усіх видів доходів.

Нагадаємо, що Живодер згорнув беззахисному кошеняті шию на очах у дітей: фото.Чоловік років тридцяти в одному з дворів на Алтаї (Росія) вбив кошеня на очах у дітей. Він просто звернув бідному звереку шию. Про це пишуть російські ЗМІ.

"Знай.uа" писав, що Батько ґвалтував 11-річну доньку на очах у сина.У Полтавській області стався страшний і кричущий випадок.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що "Педофіли не маніяки, це зазвичай по п'яні відбувається", - депутат закликав не боротися з насильством над дітьми.Депутат міської думи Єкатеринбурга Олександр Колесніков розкритикував боротьбу з педофілами, назвавши її "загальнополітичних трендом".