Після анексії Криму на півострів стали приїжджати в основному туристи з Росії, які вимагають максимум комфорту, не бажаючи при цьому за нього платити.

Про особисті спостереження розповів житель Феодосії, який є противником "русского міра", передають "Факти".

"Не можна сказати, що туристів взагалі немає. Вони є, але приїжджають в основному російські жлоби і злидні. Вони за персик вдавляться. При цьому хочуть отримати повний "фарш" за копійки. Жодного разу в житті не бачили кондиціонера, не знають, як він включається, але він повинен бути. Кажуть, в Ялті, Алушті, Алупці ситуація трохи краща, у нас, в Феодосії, ось так", – поділився він.

Навіть заможні туристи, за словами місцевого жителя, намагаються максимально заощадити в Криму, торгуючись за кожен помідор, при цьому приїжджаючи на елітних авто.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Поділився чоловік також і спогадами про період до анексії півострова. За його словами, в той час в Криму відпочивали переважно українці – 60% від усіх туристів, на росіян і білорусів припадало не більше 25%.

"Були росіяни, які приїжджали з року в рік, ми їм давали знижки та інше. У 2014-му я подзвонив одному такому росіянинові (не бідний, приїжджав на джипі, знімав відразу кілька поверхів). Кажу йому: "Приїжджай, Крим же тепер ваш. Так він не те що не приїхав, навіть не дзвонив із тих пір", – зазначив кримчанин.

Раніше ми писали, що путінські пропагандисти нав'язують суспільству міф про те, що Росія з доброї ласки подарувала Крим Україні, щоб зміцнити дружбу між "братніми" народами. Але факти - річ уперта.

19 лютого 1954 року президія Верховної Ради СРСР виконала вимогу президії ЦК КПРС - видала указ "Про передачу Кримської області зі складу РРФСР до складу УРСР".

Нагадаємо, окупанти знищили туристів в Криму.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали "долю" популярного кримського курорту

Також Знай.ua писав, окупанти поставили Крим на межу катастрофи