Президент України Петро Порошенко в Одесі підписав закон про присвоєння Куяльницькому лиману статусу курорту державного значення.

Документ був підписаний в Садах Перемоги під час форуму Ради регіонального розвитку.

Наголошується, що президент підписав цей закон на прохання губернатора Одеської області Максима Степанова.

Варто нагадати, що Президент України Петро Порошенко страждає психічним розладам особистості, повідомляє From-UA. Підтвердженням для цього служить ряд подій, що сталися з главою української держави останнім часом. Про це, як стверджує Інтернет-видання Аргументум, заявив відомий вітчизняний психіатр, доктор медичних наук, професор Сергій Шепетько.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Петро Порошенко
Петро Порошенко

На думку доктора, в діях Президента простежуються всі ознаки внутрішньої емоційної нестабільності, які відбиваються на його стосунках з оточуючими.

«Прикордонний розлад — це збій у системі логічного сприйняття себе, а потім інших людей. Зараз ми бачимо, що Петро Порошенко переживає конфлікти психологічного характеру з навколишнім середовищем. Він запальний, не завжди контролює свої емоції, ірраціональний, місцями – навіть недієздатний. Прикладом цьому випадок у Запоріжжі, коли Президент раптово зірвав з голови дівчини шапку. Або, коли він ущипнув за ніс чоловіка, проходячи крізь натовп», - зазначає Сергій Шепетько, повідомляє видання.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Професор зазначив, що ситуація в Червонограді, коли Петро Порошенко образив зі сцени місцевого жителя, також свідчить про комплекс розладів невротичного рівня.

Нагадаємо, Зеленський заговорив про співпрацю з МВФ: в ж*пу не пошле

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зла витівка Порошенко підірвала мережу: "у Яника навчився"

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Лукашенко назвав наступного президента України: люди в люті

Президент Білорусі Олександр Лукашенко поділився прогнозом щодо переможця президентських виборів в Україні.