З завтрашнього дня, 5 березня, львів'яни зможуть оплачувати проїзд за допомогою смс-повідомлень. Відомо, що в деяких містах України таке нововведення набуло популярності. Рухаємося далі.

Повідомляється, що користувачі мобільного зв'язку "Київстар" можуть скористатися даною послугою. Зробити це дуже легко. Як завжди, відправляєте повідомлення з номером маршруту на короткий номер 877 і чекаєте кілька хвилин. По закінченню цього часу пройде оплата і ви зможете пересуватися далі, не боячись, що зайде контролер і вам не поздоровиться.

Варто врахувати, що дана послуга є безкоштовною. Гроші з вашого мобільного рахунку будуть братися тільки за проїзд. Простіше кажучи, якщо вартість квитка 8 гривень, то з вашого рахунку і зніметься 8 гривень. І ні копійки більше.

Відомо, що такі нововведення припали до душі мешканцям Івано-Франківська та Вінниці.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

До речі, це зручніше. Адже буває, що готівки немає, або ви просто не встигли зняти гроші з банківської картки. А гроші на рахунку мобільного телефону є практично завжди. Тому, у певному сенсі, це рятувальний круг. Зрозуміло, таке нововведення спрямоване на те, щоб у транспорті було менше "зайців", тим не менш українці від цього теж у виграші.

Нагадаємо, нова афера з повідомленнями може залишити українців без грошей. На ваш номер приходить смс, де йдеться про те, що ваша картка заблокована. Потім вам потрібно зателефонувати за вказаними номерами, дати всі дані по карті і справу зроблено. Ви залишилися без грошей.

Як раніше повідомляв Знай.uа, як зрозуміти, що ви попалися на вудку шахраїв. Адже часто ми не помічаємо шахраїв, так як для нас вже звичні смс-повідомлення від банків, магазинів і т. д. А це можуть так "забавлятись" кібершахраї.

Знай.uа писав, Ощадбанк попереджає жителів України про нову аферу. Шахраї полюють за вашими картками і в будь-який момент можуть залишити вас без засобів існування. Нікому не повідомляйте дані вашої банківської карти.