У четвер, 7 березня в Україні без опадів, на заході температура до +14°.

На сході без опадів, температура вночі до -2°, вдень до +4°. Жителям південних регіонів синоптики обіцяють мінливу хмарність. Температура вночі до +2°, вдень до +13°.

На заході України без опадів. Температура вночі до +4°, вдень до +14°.

У північних областях мінлива хмарність, температура вночі до +4°, вдень до +9°. У центрі без опадів, температура вночі до +1°, вдень до +10°.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За народним прогнозом, 7 березня рожева зоря повідомляє про гарну погоду. Зоря золотиста або блідо-рожева - до хорошої погоди. Сонце світить якось незрозуміло, незважаючи на те, що небо чисте, - до погіршення погоди. При вітрі промені навколо зірок різні: звідки вони довші, звідти і вітер.

Раніше ми писали, що остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки.

Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань, передає "Апостроф". Початок весни, за його словами, не порадує теплом.

"Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля", – розповів він.

Далі з 4 по 10 березня Горбань пообіцяв невелике потепління: від 1 до 3 градусів морозу.

"Загалом, перші сім днів березня прораховуються холодними, правда деякі синоптики кажуть, що в Україну прийде рання весна, але мої розрахунки цього не підтверджують", – зазначив він.

Відчути весну, за словами Горбаня, можна буде з середини березня, проте він чекає в цей час температурних гойдалок.

"З 10 по 19 березня буде плюсова температура, але "плюс" невеликий: від 4 до 5 градусів вище нуля, а в деякі дні навіть 2-3 градуси тепла. З 20 по 22 березня стовпчик термометра знову впаде до нуля і навіть нижче: 1-2 градуса морозу", – сказав Горбань.

Остаточно ж вступить в силу і прожене зимові морози весна в кінці березня.

"Стійкий перехід на плюсову температуру прораховується з 24 березня, і до кінця місяця буде поступове підвищення температури", – запевнив Горбань.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.