Керівництво МВС свідомо розкрило форми і методи роботи СБУ у своїх заявах про нібито знайденої біля офісу Зеленського прослуховування, стверджує СБУ

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом розголошення керівництвом МВС інформації про прослуховування громадянина України, підозрюваного у державній зраді.

СБУ
СБУ

Передають у прес-службі СБУ.

4 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сказав, що під офісом Зеленського на вулиці Білоруській у Києві знайшли елементи апаратури для прослуховування.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Арсен Аваков
Арсен Аваков

СБУ розповіла, що справді "здійснює оперативно-технічні заходи" по вулиці Білоруській, однак, як запевняє відомство, вони не пов'язані з Зеленським.

"СБУ офіційно заявляє: повідомлення з боку керівництва МВС і наближених до нього окремих народних депутатів щодо причетності СБУ до прослуховування кандидата в президенти Володимира Зеленського є свідомим поширенням неправдивої інформації для дискредитації української спецслужби", - коментують в СБУ.

У спецслужбі заявляють, що керівництво МВС знало про їх оперативно-технічних заходах, які проводилися за адресою вул. Білоруська, 26.

СБУ
СБУ

"Керівництво МВС свідомо оприлюднило відео і фото спеціальної техніки, розкрило форми і методи роботи співробітників СБУ, чим навмисно допустив витік інформації з обмеженим доступом і завдала шкоди національним інтересам держави", - заявляють у спецслужбі.

Варто нагадати, що СБУ з'явилася досить цікава робота. Спецслужби Російської Федерації впровадили свого агента в Харківську міську раду.

Про це стало відомо завдяки заявою представника департаменту контррозвідки СБУ Володимира Настюка.

Нагадаємо, Прослушка в штабі Зе!Команди: Зеленський зробив важливу заяву

Як раніше повідомляв "Знай.ua" У штабі Гриценко знайшли прослуховування: що вдалося "розкопати"

Також Знай.ua" писав про те, що Можна дивитися вічно: у Києві антикорупціонери влаштували бійку соцмережі в захваті