Сьогодні, у міжнародний жіночий день 8 Березня, ми хотіли б розповісти історію однієї відважної дівчини. Традиційно, жінок прийнято називати "слабкою статтю". Чи так це насправді? Українка вразила країну мужнім вчинком на Донбасі, передає видання Politeka.

22-річна Катерина, зовсім юна дівчина і майже дитина. Катерина - військовмй медик, на її рахунку сотні врятованих життів з початку подій на Донбасі. На перший погляд це - звичайна дівчинка. Тим не менш вона служить в армії нарівні з чоловіками і не вимагає до себе особливого ставлення.

Проходить службу в 57-ї окремої мотопіхотної бригади. Тендітна і відважна дівчина родом з Кіровоградської області. На Донеччині вона знаходиться недалеко від передової.

«Тут з усіма роззнайомилася. Я дуже різко реагую на кокетство, не люблю особливого ставлення до жінок в армії, тому спочатку доводилося пояснювати, що я приїхала виконувати свою роботу і не потребую в цьому особливого ставлення. Коли їздила додому, то дивилася на мирне життя, слухала порожні розмови, і люди здавалися такими далекими… Сусідка питала: “а не страшно?”. Я відповіла: “А тут і не знати, що відбувається там, не страшно?”,- каже військовий медик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, оберігають від зла, кулі і Путіна: відважна 84-річна українка стала ангелом ВСУ.

Відважна пенсіонерка допомагає армії дієвими оберегами і плете маскувальні сітки.

Благодійний фонд допомоги армії "Повернись живою" опублікував зворушливу історію про відважну 84-річної українки, яка допомагає армії. Відповідний запис з'явилася на сторінці в Facebook.

Як повідомляв Знай. ua, німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ. У Києві німецький військовий влаштував акцію протесту для звільнення українських моряків.

Знай. ua писав, що 23-річна ветеранка змусила Україну ридати: "Як і всі, хто бачив війну, - я більше не хочу". Героїня війни на Донбасі розповіла про жахи війни та спроби самогубства.