Сьогодні, 8 березня, на більшій частині України тепло і сухо, але вітряно. Місцями температура досягла 15-17 градусів тепла, при цьому тепло протримається всі вихідні, повідомляє Укргідрометцентр.

Так, завтра, 9 березня, в Україні очікується хмарна з проясненнями погода. Температура повітря складе від нуля до п'яти градусів морозу вночі, вдень – 6-11 градусів тепла. При цьому місцями можливий невеликий сніг. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

9 березня в Україні буде хорошим днем. По-перше, це - один з найголовніших днів для нас, коли народився Тарас Шевченко....

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 8 maart 2019

10 березня, у неділю, за прогнозами синоптиків, буде хмарно, з проясненнями. Температура повітря вночі – від нуля до п'яти градусів морозу, вдень – 8-13 градусів тепла. Місцями можливий невеликий дощ. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також ми писали, що погода в Україні на суботу, 9 березня, буде дійсно весняною – теплою і без вітру. Дощі обіцяють хіба що в східних і частково південних областях.

весна
весна

Поки ще буде переважати суха погода, пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Тепло теж затримається ще на день – з неділі, 10 березня, в Україну прийде поступове похолодання з дощами.

Раніше ми писали, що остаточне потепління прийде в Україну в кінці березня, до цього ж протягом першого місяця весни будуть спостерігатися температурні гойдалки.

Такий прогноз дав народний синоптик Леонід Горбань. Початок весни, за його словами, не порадує теплом.

"Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля", – розповів він.

Далі з 4 по 10 березня Горбань пообіцяв невелике потепління: від 1 до 3 градусів морозу.

"Загалом, перші сім днів березня прораховуються холодними, правда деякі синоптики кажуть, що в Україну прийде рання весна, але мої розрахунки цього не підтверджують", – зазначив він.

Відчути весну, за словами Горбаня, можна буде з середини березня, проте він чекає в цей час температурні гойдалки.

Нагадаємо, підступне сонце захопить Україну.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.