Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Астрологи розповіли, що чекає на Зеленського після виборів

У найближчому майбутньому зірки "пророкують" шоумену і кандидату в президенти України Володимиру Зеленському великий успіх. За словами астролога, "сама доля піднімає його (Зеленського, - ред.) наверх, і він практично для цього нічого не робить сам".

Російський військовий літак зазнав аварії

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Винищувач Міг-21 зазнав аварії в штаті Раджастхан. Причина – зіткнення з птахом. Про інцидент повідомляє Hindustan Times. Видання зазначає, що пілот зумів катапультуватися. Влада розслідує авіакатастрофу. Попередня причина – зіткнення в повітрі з птахом. Інцидент стався під час тренувального вильоту, зброї на борту не було.

Погода на вихідні: українці відчують на собі, що таке справжня весна

В Україні 9 березня очікується хмарна з проясненнями погода. Температура повітря становитиме від нуля до п'яти градусів морозу вночі, вдень – 6-11 градусів тепла. При цьому місцями можливий невеликий сніг. Швидкість вітру – 7-12 метрів на секунду. А ось 10 березня, у неділю, за прогнозами синоптиків, буде хмарно, з проясненнями. Температура повітря вночі – від нуля до п'яти градусів морозу, вдень – 8-13 градусів тепла. Місцями можливий невеликий дощ. Швидкість вітру – 7-12 метрів в секунду.

На Донбасі крадуть жінок для продажу

Проросійські формування на Донбасі заробляють на торгівлі людьми, зокрема, молодих дівчат. Цю інформацію повідомили у прес-центрі АТО. Місцеві жителі розповіли, що терористи, які дислокуються неподалік від населеного пункту Озеряновка Донецької області, викрадають молодих жінок 25-26 років для подальшого продажу їх за кордон.

долар
долар

Курс валют на 9 березня подарує українцям весняну надію

Національний банк України вирішив, що після довгих вихідних у зв'язку зі святкуванням в п'ятницю, 8 березня, Міжнародного жіночого дня, курс долара і курс євро повинен знизитися по відношенню до гривні. Офіційний курс долара знизився на 9 копійок, а курс євро "схуд" на 19 копійок і ще далі відкотився від психологічної позначки в 30 гривень.