Сонячне 8 березня принесе з собою ще дві теплі днинки українцям, а вже наступний тиждень, за словами синоптиків, буде менш приємним. Сильні морози малоймовірні, але можливі дощі і мокрий сніг.

Цю інформацію повідомили в Укргідрометцентрі.

За словами синоптика Леоніда Горбаня, похолодання прийде з 10−12 березня, наступного тижня вночі можливі невеликі морози до −3…−4 градусів. Такі погодні "качелі" продовжаться до приходу метеорологічної весни.

весна
весна

Субота, 9 березня

Нічні заморозки вже не будуть турбувати українців - стовпчики термометрів покажуть значення вище нуля. Вдень буде по-особливому тепло на півдні України. Так, в Одесі повітря прогріється до 17 градусів. На більшій частині України без опадів, а на Прикарпатті, Полтавщині та в Луганській області очікуються дощі.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Неділя, 10 березня

На сході України збережеться стабільно тепла погода, а на решті території буде трохи прохолодніше. В середньому очікується 8—13 градусів тепла. У північних і північно-східних областях буде холодніше: у Чернігівській - до 9 градусів тепла, в Сумський не більше восьми градусів вище нуля. Вдень та вночі очікуються дощі.

Нагадаємо, погода в Україні у суботу, 9 березня, буде дійсно весняною – теплою і без вітру. Дощі обіцяють хіба що в східних і частково південних областях. Поки ще буде переважати суха погода, пише синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Тепло теж затримається ще на день – з неділі, 10 березня, в Україну прийде поступове похолодання з дощами. Денна температура повітря досягне +9+14 градусів, на півдні Одеської області навіть до +16 градусів.

Вже свіжіше буде в північних районах Волині, Рівненщини, Житомирщини, Київщини, Сумщини і на сході України вдень +4+9 градусів.

Опади можливі лише на Сході і півдні. Крім того, стихне вітер. У Києві в суботу, 9 березня, буде сонячно, слабкий вітерець. Вдень температура повітря підніметься до +12 градусів.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, коли повернеться зима.

Також Знай. ua писав, що зима не збирається залишати Україну.