Відома українська телеведуча Яніна Соколова не втрималася і гостро відреагувала на нове пропагандистське відео, зняте в Криму. Сюжет Російського ТБ розповідає історію про те, як комунальники спиляли березу в Севастополі і як на це відреагували місцеві жителі.

Відомо, що жінка, яка стала свідком роботи комунальників, обурилася тим, що спиляли здорове дерево, яке, крім того, є символом "руського мира", у зв'язку з чим порівняла комунальників з "бандерлогами".

"В місті зламали берізку, і жінка, щиро переживаючи, сюди приплела бандерівців! Ви тільки вдумайтеся: берізка розчленована, як тіла на бандерівській лісопилці! У Росії тепер будь-яку подію можна пояснити українськими фашистами. Донька отримала двійку в школі — у всьому винна здвоєна блискавка на гербі СС «Галичина»! Бомж покусав собаку, як німецька вівчарка червоного комісара! Школярі надихалися газом із запальнички, як самі знаєте хто, самі знаєте де!". Яніна Соколова

Телеведуча іронізує і розбирає логічний ланцюжок, в якому що б не сталося поганого в будь-якій точці Росії або в Криму — для телевізійних пропагандистів завжди будуть винні міфічні диверсанти із Західної України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Аааа, бандерівці розчленували березовий символ Росії! Аааа, карателі розчленували вагітного березового хлопчика! Аааа, укропи розчленували сина вагітного березового хлопчика! А цього невисокого міцного березового хлопчика бандерівцям не розчленувати! Він їм не по зубах!" Яніна Соколова

Нагадаємо, що головний пропагандист Путіна Володимир Соловйов влаштував жорстку лайку в ефірі з українським експертом В'ячеславом Ковтуном.

Скандал розгорівся в ефірі пропагандистського шоу рупора Кремля. Приводом для конфлікту стала дискусія про особистості Йосипа Сталіна і вимога українця прибрати його прах з кремлівської стіни.

Як повідомляв раніше Знай.uа, за словами Соловйова, чинний президент України – нібито "олігарх, який прийшов з Томосом, перший апостол сатанинської церкви".

Також Знай.uа писав про те, що телеведучий Володимир Соловйов давно став "обличчям пропаганди" в РФ.