Дівчинку-мауглі поліцейські знайшли в одній з квартир в Москві. Сусіди часто чули, як з квартири на 8-му поверсі доноситься дитячий плач. Коли ходили з'ясовувати, в чому справа – двері ніхто не відкривав. Про це повідомляє telegram-канал Mash.

Нарешті терпець мешканців урвався, і вони викликали поліцейських разом з рятувальниками. Коли двері квартири нарешті відкрили, в обличчя вдарив неприємний запах.

Квартира, де жила дитина, була суцільно завалена сміттям. А посеред цього "звалища" стояла дівчинка, на вигляд років п'яти. Вся брудна і дуже голодна. Розмовляти не вміє.

Маля відразу ж доставили в лікарню. Лікарі дістали у неї з шиї провід, який встиг врости в тіло. Мати дівчинки-мауглі" затримана.

Раніше ми писали, що в Дніпрі жінка закрилася в квартирі зі своїм маленьким дитиною, якій було лише два роки і включила газ. Для того, щоб врятувати дитину, поліції довелося проникнути в квартиру через вікно. Про це повідомляє відділ комунікацій Патрульної поліції в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Про те, що трапилося повідомила мати жінки, зателефонувавши на гарячу лінію "102". Вона сказала, що її дочка в стані алкогольного сп'яніння закрилася в квартирі з дитиною і нікого туди не пускає. Жінка відкрила у приміщенні газ.

Горе-матір затримали і доставили у відділення поліції. Після цього її забрала спец. бригада "швидкої допомоги".

Також ми повідомляли, що в Москві стався інцидент - жінка одягла мішок на голову своєму 6-річному синові і залишила його ночувати в Лосиному острові. Таким чином горе-мати намагалася провчити сина за те, що він знущався над собакою.

Надія Куликова - мати хлопчика - заявляє про те, що її син "біснуватий", адже постійно відрізав голови живим птахам, а одного разу пов'язав собаку скотчем і хотів утопити.

Нагадаємо, що горе-мати інсценувала викрадення немовляти: на його порятунок поліція і волонтери кинули всі сили Жінка придумала невиліковний діагноз у дитини.

"Знай.uа" писав, що Чергова горе-мати шокувала бездушністю Дитина знаходиться у лікарні.