У Рівненській області п'яний 24-річний поліцейський-водій не впорався з керуванням автомобіля і збив на тротуарі двох дітей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Попередньо встановлено, що 24-річний дільничний офіцер поліції Рокитнівського відділу, перебуваючи поза службою на власному автомобілі Daewoo Lanos, на перехресті доріг не впорався з керуванням і виїхав на тротуар. На тротуарі в цей час знаходилося двоє 13-річних хлопчиків", - розповіли в прес-службі поліції.

Хлопчики не отримали серйозних травм, у одного з них діагностували забій ноги. За даними поліції, у водія перевірили стан алкогольного сп'яніння - прилад Dragger показав 2,64 проміле.

"Така поведінка нас обурює, і найближчим часом він буде звільнений з Національної поліції і буде нести відповідальність за всією суворістю закону", - додали в прес-службі.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За вказаним фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху) КК України. Матеріали справи поліція передасть в Державне бюро розслідувань.

Раніше ми писали, що під час вечірки в одному з нічних клубів Києва оскандалився одіозний начальник столичної патрульної поліції Юрій Зозуля.

Про це пишуть ЗМІ і публікують відео інциденту.

У повідомленні йдеться, що під час новорічного корпоративу Зозуля вирішив виступити перед підопічними, перебуваючи в нетверезому стані, і не соромився вживати нецензурну лайку.

Начальник поліції намагався продовжити свою полум'яну промову, але до нього на сцену піднялися дві дівчини і забрали його.

Також повідомлялося, що п'ятого лютого співробітники правоохоронних органів затримали свого колегу - начальника третього міжрайонного відділу управління протидії наркопреступлениям Головного управління Національної поліції Львівської області.

Нагадаємо, львівські митники погоріли на ввезення елітних авто.

Як раніше повідомляв Знай.uа співробітники правоохоронних органів врятували дорослого чоловіка від білки.

Знай.uа писав, співробітники правоохоронних органів взяли на роботу папугу з бойовим характером.