10 березня, крім того, що це - Прощена Неділя, видався насиченим і багатим на події днем. Давайте дізнаємося, якими подіями була багата неділя.

У Мережі показали таємне весілля Потапа і Каменських

Про любовному зв'язку Насті Каменських та її продюсера Потапа не говорив ще тільки ледачий. У Мережі з'явилося провокаційне фото, де Настя Каменських позує в білому платті, дуже схожому на весільний, і з обручкою на правій руці, і Потап також в офіційному костюмі. Зірки тримаються за руки.

Курс валют дозволить українцям розбагатіти після свята

Нацбанк знизив курс долара і євро, тим самим зміцнивши гривню.

Варто відзначити, що офіційний курс долара від НБУ знизився на 9 копійок. Євро втратив ще більше - 19 копійок, і опинився ще далі від психологічної позначки в 30 гривень.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прощена Неділя: що категорично забороняється робити в цей день

Ми публікували список православних і народних заборон на свято Прощеної Неділі. Віра в народні прикмети може здатися комусь наївною, проте якимось незрозумілим, містичним чином, вони працюють.

Прощену неділю – остання неділя перед Великим постом, який триватиме 48 днів до самої Пасхи, і останній день Масляної. Він завершує тиждень веселих олійних гулянь. В цей день спалюють опудало, що символізує злі сили зими.

Православні "друзі" приготували Єпіфанія ніж у спину: "позбавлений благодаті та святого духа"

У Албанській церкві не визнали канонічність хіротонії предстоятеля ПЦУ Єпіфанія і Філарета. Відповідну заяву АПЦ розмістила в грецькому агентстві новин Romfea.

Ієрархи Албанської Православної Церкви висловили стурбованість визнанням Константинопольським Патріархом "заднім числом хіротоній, здійснених відлученим і відданий анафемі Філаретом (Денисенко), хіротонії якого недійсні, позбавлені благодаті і дії Святого Духа".

Нацбанк пояснив круту зміну курсу гривні: що буде після виборів

Жодних різких обвалів національної валюти в найближчому майбутньому не очікується, оскільки Нацбанк не утримує гривню на прийнятному для економіки рівні.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявив член ради НБУ Василь Фурман.

Так, в даний момент Національний банк України може впливати на курс гривні лише за рахунок валютних інтервенцій. Відомо, що в лютому 2019 року функціонери НБУ закупили майже мільярд доларів, щоб поповнити валютні резерви після видачі траншу по зовнішній заборгованості.