Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" вже який місяць нічим не може потішити своїх абонентів. Вони висипали на нього низку гнівних коментарів, які наочно демонструють про якість роботи мобільного оператора".

"Ох**ніти!Прийшло повідомлення,що за умовами мого тарифу я не маю права роздавати інтернет! Номер у мене більше десяти років,тариф безлімітний, ще й на три місяці вперед сплачено,і я не маю права роздати інтернет на свій планшет або дитині на телефон!Дивіться не вдавіться! Однозначно потрібно вас міняти!Зробіть спочатку щоб ваш водафон скрізь ловив, а то як в кам'яному столітті", "Дзвоню оператору, кажуть плати 10 грн або чекай невідомо скільки. Все таки додзвонююся і першим ділом задаю питання оператору. Ви обслуговуєте тільки безкоштовні дзвінки або платні теж. Відповідь шокував, там всі оператори займаються і платними і безкоштовними дзвінками. А тепер вдумуємося. Тобто, десь там у водафоні, сидять оператори і просто морозяться від дзвінків, очікуючи платного дзвінка. Як вам такий розклад?" - українці скаржаться не тільки на якість зв'язку, але і на неякісне обслуговування.

Абоненти уточнюють, що Vodafone просто краде у них гроші:
"Підключаю безлім за 115. через місяць він дорожчає до 150, при чому дають більше хвилин на інших операторів. ТА ХІБА МЕНІ ЦЕ ПОТРІБНО? Я ПРОСИВ, ЧИ ЩО? ну гаразд. а ось через пару днів приходить чергова смс, про те, що я повинен заплатити за свій безліміт спочатку 150, а потім ще 50 що б роздати його собі. Ви там в голову чи що долбитесь ? Я повинен Вам двічі заплатити за інтернет?", "Просто жах підняли вартість 35 грн. і тут же заборонили роздачу на інші пристрої.Знахабніли вже зовсім. Напевно пора задуматися про зміну оператора.", "Вчора водафон вкрав гроші з рахунку. Протягом двох днів розглядів вони їх повернули. На наступний день я активував свій пакет нарешті. Так вони мій рахунок загнали в мінус. Я просто в шоці. Кожен місяць таке твориться. Пропадають гроші. До операторів додзвонитися можна тільки на платній лінії. Заробляють на всьому. Коли вже займуться цієї прогнилою конторою? Ще і коментарі видаляють.", "Хоч ви і змінили назву на приблотненне Водафон,але ваш зв'язок і інтернет,як були в яйці,так і залишилися! -Де це бачено щоб абонент платив за 4g а отримував 3g в кращому випадку,а зайшовши в будь-який будинок або квартиру показує 2g або просто Е. Зв'язок теж не в ср*ку,поки не підійдеш до вікна,ніх**на не чути. Останній місяць я з вами,розводьте лохів далі без мене!!!"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Не так давно, в Миколаєві впала вишка Vodafone від поривів вітру. Про це повідомила прес-секретар обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Ілляна Пацюк

Нагадаємо, що українці повстали проти "тотального жлобства" Kyivstar.

Також, портал Знай.ua повідомляв, що абоненти в люті від Lifecell.