Циклон, натворивший біди в Україні, потроху відступає і вже не вихідних стане дуже тепло. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Весна цьогорічна щодня міняє шийні аксесуари, від квітчастих, яскравих хусточок до чорно-сірих вовняних здоровенних...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 13 maart 2019

"З найближчої перспективи, розкішними синоптичними днями будуть неділю і понеділок. Тому нарешті можна буде повісити на носа темні окуляри і поміняти шерсть навколо шиї, якщо не на шовк, то хоча б на бавовну", - написала вона в "Фейсбуці".

В подальшій перспективі з 19-22 березня почнеться друга хвиля похолодання – стовпчики термометрів опустяться до 5-7 градусів морозу. На півночі і сході буде навіть холодніше. Однак наприкінці місяця Леонід Горбань стане тепліше.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Вже з 5-6 квітня настане справжня температурна весна.

Прогноз погоди на п'ятницю, 15 березня, в містах України:

Ужгород – +6...+8

Львів – +6...+8

Івано-Франківськ – +7...+9

Тернопіль – +7...+9

Чернівці – +7...+9

Хмельницький – +7...+9

Луцьк – +6...+8

Рівно – +7...+9

Житомир – +7...+9

Вінниця – +7...+9

Одеса – +7...+9

Миколаїв – +8...+10

Херсон – +8...+10

Сімферополь – +7...+9

Кропивницький – +6...+8

Черкаси – +6...+8

Чернігів – +6...+8

Суми – + 5... + 7

Полтава – +5...+7

Дніпро – +5...+7

Запоріжжя – +7...+9

Донецьк – +4...+6

Луганськ – +3...+5

Харків – +4...+6

Київ – +7...+9

Знай.uа повідомляв про погоду на травневі свята. Відомий астролог розкрив українцям всі карти. Прогноз погоди від астролога на весну.

Знай.uа повідомляв, коли і куди переводити стрілки годинника в березні, а також як підготувати організм до нового графіку. Щоб уникнути небажаних наслідків для організму, за тиждень до переведення годинників необхідно змінити рівень фізичного навантаження і ввести корективи в раціон харчування.

Як повідомляв портал Знай.uа синоптики розповіли, що в нашій країні протягом усього березня очікуються "температурні гойдалки" і боротьба між зимовою та весняною погодою.