У неділю, 17 березня, синоптики прогнозують мінливу хмарність, без опадів. Як повідомляє "Укргідрометцентр", вдень погода по всій Україні буде по весняному теплою - до +16.

Українців чекає суха погода з мінливою хмарністю. На Заході температура значно зросте до кінця вихідних, очікується від +12 до +16 вдень. Вночі стовпчик термометра опуститься до 0…+2.

На півдні синоптики прогнозують +8…+16 вдень і +2…+4 вночі. На Сході та центрі України очікується +8…+10 вдень і 0…+2 вночі.

У Києві температура повітря буде по весняному приємною: вдень +8…+10, а вночі - 0…+2.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що українцям розповіли, скільки вихідних вони отримають у квітні.

Так, в цьому році головне церковне свято Великдень буде святкуватися 28 квітня. А оскільки це свято випадає на неділю, то наступний за ним понеділок 29 квітня також буде вихідним днем.

При цьому на Великодніх приємні сюрпризи не закінчуються. Уряд рекомендував зробити вівторок 30 квітня вихідним днем. Українці відпрацюють його пізніше, 11 травня.

1 травня в Україні відзначається чергове державний свято, яке також буде офіційним вихідним. Таким чином, починаючи з Великодня і закінчуючи Днем праці, українці отримають цілих п'ять офіційних вихідних днів поспіль - з суботи, 27 квітня, по середу, 1 травня.

Нагадаємо, внаслідок військового конфлікту, який відбувається на сході України, люди цікавляться прогнозами для нашої країни на 2019 рік. Думка провидців з цього приводу розділилися, проте українці шукають в їхніх словах надію. Що ж думають про майбутні події люди, що володіють незвичайними здібностями?

Раніше Знай.uа повідомляв, ціни на такий популярний продукт, як м'ясо, в Україні зросли до рекордного рівня.

Також Знай.ua писав, до вихідних в Україні погода істотно не зміниться, вночі так само будуть невеликі морози, а днем сонця українці не побачать практично ніде.