На території окупованого Донбасу тривають обстріли. Так, бойовики двічі відкривали вогонь по українських військових. В результаті чого один боєць отримав поранення, ще один — загинув.

Про це повідомили в прес-центрі штабу ООС.

"Протягом поточної доби противник два рази обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил, двічі застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Зведення станом на 18:00 16 березня 2019 року #ООС #операція_ОС #вечірнє_зведення Протягом поточної доби противник два...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Zaterdag 16 maart 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Окупанти влаштували два обстріли у суботу, 16 березня. Противник двічі застосував заборонені Мінську домовленостями міномети калібру 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Обстріли були зафіксовані в районі хутора Вільний в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". У штабі запевнили, що українські бійці дали потужну відповідь на стрілянину ворога. Втрати бойовиків уточнюються.

Об'єднані сили надійно контролюють дії противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умови припинення вогню.

Зазначимо, що в п'ятницю, 15 березня, російські окупаційні війська шість разів порушили режим тиші. Відзначається, що проросійські бойовики використали при обстрілі позицій українських воїнів заборонену Мінськими домовленостями зброю. За даними розвідки, два окупанти були знищені.

Нагадаємо, командувач Об'єднаними силами на Донбасі генерал-лейтенант ЗСУ Сергій Наєв розповів про основне завдання українських військових.

Як повідомляв "Знай.ua", ЗСУ призвели кораблі і винищувачі в бойову готовність, чути постріли і вибухи.

Також "Знай.ua" писав, що путінські найманці потрапили в смертельну пастку повстанців.