Жителі тимчасово окупованих Криму та частини Донбасу нарешті зрозуміли, що являє собою "рускій мір" та більше не кличуть до себе Путіна.

Про це зазначає у Facebook блогер Олена Кудренко.

Вона відзначає, що окупаційна адміністрація не запропонувала жителям цих територій жодних благ, натомість позбавили кримчан їх основого доходу. Вони законодавчо заборонили здавати житло відпочивальникам за гроші.

Блогер відзначає, що подібні заборони тяжко б'ють по всій відпочинковій інфраструктурі окупованого півострову, адже відпочивальники, які зупинялись у приватних будинках кримчан витрачали гроші й на інші розваги, що були у Криму. В цілому - це стало проблемою магазинів, підприємств сфери послуг та іншого-іншого-іншого, чим користуються всі без винятку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того вона зазначила, що на окупованій частині Донбасі справи ще гірші, адже там безліч людей взагалі перебувають на межі виживання. Єдиний спосіб для них хоч якось існувати це отримання українських пенсій.

Разом з тим варто відзначити, що голова Держдуми В'ячеслава Володін відзначив, що Росія може зажадати від України відшкодувати все, що втратив Крим від моменту анексії.

У свою чергу російський опозиціонер Костянтин Боровий відзначив, що Україна не робить жодних кроків на міжнародній арені для вимагання компенсації від Росії через незаконну анексію Криму. Попри те, що має повне право на подібні дії.

Крім того він додав, що заяви російських політиків, які починають масово розповідати про вимагання від України погашення всіх проблем Криму цілком вкладається у чекістські методи.

"Це чекістські пропагандистські прийоми. В кінці 1990-х КДБ звинувачувало політичних лідерів в країнах Балтії в тому, що ті співпрацюють з КДБ. Тепер в тому ж дусі злодій звинувачує того, кого він пограбував", - додав Боровий.

Більше того Боровий відзначив, що нинішнє керівництво Росії все більше звикається з думкою, що Крим таки доведеться повернути Україні, як цього вимагає міжнародна спільнота.

"Пропагандистський ефект вже дуже слабкий. А світовою спільнотою ця горда ідея Путіна названа міжнародним злочином. Керівництво Росії все більше і більше переконується, що в кінці кінців Крим доведеться віддавати назад. І вони до цього ментально готуються", - додав Боровий.

Нагадаємо, путінські найманці потрапили в смертельну пастку повстанців.

Як повідомляв "Знай.ua", Канада доб'є знесилену Росію новими санкціями.

Також "Знай.ua" писав, як Росія зібралася пригріти бродячих псів Донбасу.

Інтернет в Росії та окупованому Криму: реальне переслідування і тюремні сроки за віртуальне життя