Шалені россіійскі комуністи зібралися визнавати "ЛНР" і "ДНР", і відроджувати СРСР таким чином. З даною заявою виступив депутат від КПРФ у Держдумі країни агресора Микола Осадчий. Відповідне відео опубліковано в Twitter UA NATO USA. Маразм окупантів перейшов всі межі - зібралися пригрівати "бродячі" псевдореспублики. Користувачі в коментарях обурені таким развитем подій і розсипаються в коментарях - хто в гнівних, хто в саркастичных.

“Ми всі разом можемо наближаємо той день і годину, коли станеться це возз'єднання, коли буде нова основа для відродженого Союзу. Це і союз Росії і Білорусії, і Митний союз, Євразес, це багато процесів, які відбуваються на території колишнього Радянського Союзу”, – сказав Осадчий.

Він додав, що для цього Росії необхідно офіційно визнати так звані “ДНР-ЛНР”.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

“Хотілося б підкреслити, що для того, щоб це сталося, нам потрібно по-перше визнати державний статус Донецької та Луганської народних республік, максимально прискорено спростити російське громадянство для тих, кому не по дорозі з бандерівсько-нацистським режимом у сьогоднішній Україні", – висловився Микола Осадчий в дусі російської пропаганди.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Путін роздає подарунки за анексію Криму: за таке посадять надовго.

Нагадаємо, що замість залізниці, вийшла мотлох на Керченському мосту

Також, портал Знай.uа повідомляв, що Крим не дістанеться ні Росії, ні Україні: прогноз астролога.

Також ми писали: Путін вбиває мільйони, але співчуває одиницям: глава Кремля вразив цинізмом і жорстокістю.

Як повідомляв раніше Знай.іа глава держави-окупанта Володимир Путін активізував мільярдні ресурси з метою впливу на президентські вибори в Україні, перший тур яких відбудеться вже 31 березня.

Знай.іа писав про те, що Ігор Гиркин, який є одним з колишніх ватажків так званої "ДНР" сделал раптова заява.