Ігор Стрільців-Гиркин, який є одним з колишніх ватажків так званої "ДНР" зробив раптову заяву. Він визнав, що на стороні "Л/ДНР" воюють виключно контрактники, які готові вбивати навіть за гроші.

Відповідну заяву він зробив в ефірі "Рой ТБ". Він зазначив, що на Донбасі немає ніяких ополченців. Відповідне відео опублікував офіцер ЗСУ Анатолій (Штефан) Штірліц на своїй сторінці в Facebook.

Стрільців-Гиркин

Гиркин зазначив, що серед бойовиків вже давно зібралися люди, яким плювати на все.

"Вони отримують гроші не з "скарбниці республіки". Вони не "ополченці", немає більше "ополчення". "Ополчення" скінчилося після Дебальцеве. Це контрактники, вони за гроші і в свій народ, готові стріляти. Це не "ополчення", підкреслюю. "Ополчення" більше немає", – резюмував терорист.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гіркін - Стрєлков... Гроші отримують не з казни "республіки"... Вони не "ополченці", немає вже "ополченців".. Це контрактники, вони за гроші і в свій народ готові стріляти, там такий контингент... Ютуб-канал 👇🏿 вдячність за підписку https://m.youtube.com/channel/UCR6KkyVO_4ZgX-HwIhCRgQg

Geplaatst door Anatoliy Shtefan op Donderdag 14 maart 2019

Раніше повідомлялося, що з Донбасу прийшли вельми неоднозначні новини, поки незрозуміло правда це чи черговий фейк адептів Кремля. Відомо, що бойовик так званої "ЛНР" в паніці заявив, що бійці ВСУ проникли на окуповану територію Луганської області.

За інформацією сепаратистських інформаційних ресурсів, прорив стався 12 березня, приблизно о 19:30.

Нагадаємо, українські воїни розгромили пекельні врата Путіна, ворог у паніці. За інформацією окупантів, українські військові зайшли на мінне поле.

Як повідомляв Знай. ua, легендарна розвідниця розповіла, як побувала в тилу ворога. Вона кинула "сите" життя, щоб воювати за Україну, ризикуючи життям.

Знай. ua писав, що на Донбасі "державний переворот. У мережі заговорили про зникнення керівника так званої "ЛНР".