Ситуація з анексією Кримського півострова залишається актуальною і їй приділяється багато уваги як з боку українського уряду, так і з боку міжнародної громадськості.

Відомий астролог Влад Росс опублікував несподіваний прогноз щодо подальшої долі анексованого Російською Федерацією Криму, який шокував жителів нашої країни. У своєму інтерв'ю виданню "Апостроф" астролог зазначив, що рано чи пізно півострів перейде під протекцію Туреччини.

Влад Росс

Росс заявив: "Крим - це вже все, на нашому віку ми навряд чи побачимо його в складі України. Максимум, в майбутньому це може бути нейтральна територія, яка в кінцевому підсумку, у ХХІІ столітті перейде під протекцію Туреччини. Тому що, рано чи пізно, Туреччина стане більш потужною державою, ніж Росія, і в підсумку скаже, що ви у нас забрали цей півострів".

Варто відзначити, що президент Естонії у своєму повідомленні в соціальній мережі нагадала, що з дня агресії Росії на Кримському півострові минуло вже цілих п'ять років і закликала весь світ не забувати про це. Жінка написала: "Деякі дні потрібно не святкувати, але варто їх пам'ятати. Сьогодні 5 років з моменту незаконної анексії українського Криму Росією. Міжнародне співтовариство не може і не повинно це забувати".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крим

Що стосується уряду країни-агресора, то йому регулярно нагадують про необхідність прибратися з Криму. Приміром, не так давно Дмитро Медведєв відвідав Люксембург, де у нього відбулася непроста розмова з посольством США. Від Медведєва зажадали, щоб Росія залишила в спокої півострів, в результаті чого Путінський прихвостень помітно понервував.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у відповідь на агресію Росії в Керченській протоці в Європейському союзі анонсували персональні санкції щодо вісьмох росіян.

Як повідомляв портал "Знай.uа": мешканці окупованої Ялти поклали квіти до пам'ятника легендарного поета Тараса Шевченка. Фотографії заходу викликали жваве обговорення в соціальній мережі.

Також "Знай.uа" писав, що Медведєв вразив всіх своєю недоумкуватою заявою про те, що інцидент у Керченській протоці, в ході якого російські спецслужби обстріляли українські кораблі і взяли в полон моряків – це провокація з боку України.