Українці ще не відійшли від скандалу з Національним відбором на Євробачення-2019, який був пов'язаний з країною-агресором і родичами деяких з учасниць в Криму. Скандальне інтерв'ю дуету ANNA MARIA ще довго буде тривожити мешканців нашої країни, чого не скажеш про співачок і їх матір, яка майбутню дату окупації Криму вирішила перетворити на святкову подію.

В мережі опублікували цікавий документ, який демонструє роботу матері скандального кримського дуету ANNA MARIA на окупованому українському півострові.

Скандальний документ

Як стало відомо, Лариса Опанасюк, нагороджена раніше медаллю Міноборони країни-агресора "За повернення Криму", вирішила влаштувати пишне свято на честь п'ятої річниці анексії Криму. Знімок розпорядження за підписом матері сестер Опанасюк опублікований в інтернеті.

У мережі з цього приводу поцікавилися: "Мама АННИ-МАРІЇ працює. Документи підписує корисні. А доці заспівають на святі, а?".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ANNA MARIA

Згідно з документом, мати скандально відомих сестер, яка в даний час проживає в Сімферополі і є заступником так званої голови Ради міністрів Криму та керівником апарату "ради Міністрів", віддала розпорядження влаштувати в кримських містах мітинг, покладання квітів до пам'ятника "Народному ополченню" та концерт з нагоди "возз'єднання Криму з Росією". Про те, чи будуть її дочки причетні до святкування 5-річчя окупації півострова, на даний момент невідомо.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українцям пояснили, яким чином деякі зі скандальних виконавців потрапили в Національний відбір на Євробачення. Як виявилося, двійнят взяли за те, що вони привабливі, у них гарна пісня, а також з причини історії їх шляху до успіху.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Сергій Притула вліз у скандал з Монро, яка присоромила його за жарти на адресу деяких виконавців на Національному відборі на Євробачення.

Також "Знай.uа" писав, що Роман Скрипін розповів все, що він думає про скандали, в яких був замішаний. Він зізнався, що кидав сестрам рятувальний круг, а Притулу ненавидів ще під час спільної з ним роботи.