Відомий український блогер, автогонщик Олексій Мочанов розповів про те, чи підуть українці на майбутні президентські вибори і кого обирати. Про це повідомляє інтернет-видання Новини України – From-UA.

Як розповів Мочанов, атмосфера кругом виборів суттєво відрізняється, бо давно не було виборів, на яких настільки все активно розпочалося у фізичному плані і в плані протистояння кандидатів один одному, влади і опозиції, як це було в самий недавній час.

"Літри зеленки, акції фізичного насильства – про які каже Аваков – докази. Я думаю, що чим ближче до квітня, тим буде "цікавіше", - каже Мочанов.

"Насправді ц. В Україні раніше за владу б'ються США, Європа і Росія, тому що ми займаємо дуже вигідне геополітичне та географічне місце, і ніхто не хоче ділитися, ніхто не хоче його віддавати", - додає відомий блогер.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Мочанов переконаний, що, на жаль, ми поки ще не підійшли за рівнем свого усвідомлення та сприйняття себе як основний шахової фігури, але має сподівання, що наші ферзі, наші пішаки ще в дамки проскочать. Хто це буде - покаже час, діючі, колишні. Сподівається також, що це будуть якісь майбутні. Хто - поняття не має.

"Думаю, що у багатьох претендентів, хто йде на ці вибори, як раз і розрахунок на те, що людей буде мало. Я якраз вважаю, що якщо ти сидиш за кордоном і тобі ліньки підняти свій тулуб, дійти до виборчої дільниці і проголосувати, то ти можеш там і залишитися за кордоном, не факт, що об’єднаєшся з сім'єю. Якщо ти вирішив, що ти громадянин іншої країни — відмовляйся від громадянства. Якщо ти вирішив, що ти громадянин, то одна з головних обов'язків громадян — це вибрати влада і її контролювати", - підсумовує Мочанов.

За його словами, у людей в голові абсолютне сміття і перенасичення нісенітницею. Люди замість того, щоб читати джерела інформації і перевіряти ще раз, читають блогерів, читають коментарі, зав'язуються з хейтерами і вплутуються в потоки матюкливого барахла. І у них в голові картина світу через це лайно, через яке вони бачать і сонце, і вентилятор, який, власне, і накидав на них це лайно.