У мережі з'явилася інформація про те, що у день президентських виборів 31 березня призовників, які ухилися від проходження військової служби, будуть "вести до воєнкоматів" просто із виборчих дільниць, скориставшися тим, що вони прийдуть на голосування.

призовники
призовники

Про це написав Олексій Мочанов у Facebook.

"Технологія реально робоча. Могла б спрацювати. На користь якого з кандидатів - хз. Але в такому вигляді це виглядає як спроба відлякати від виборчих дільниць осіб призовного віку. Сподіваюся не вийде. Зв'язувався з людьми, які курують військкомати. Посміхнулися. Мрійливо сказали "добре б! ..." Але ні. Йти голосувати можна сміливо. А ось це "пацани, обережно!" звучить гидко. Це про яких "пацанів" мова, Капранови? Про ж @ ппашніках? А хто ж буде "душу i тiло" ложить за нашу Свободу? Х*рове вкидання. Смердючий. Смердить", - відзначає Мочанов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, заступник лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко народний депутат Валерій Дубіль займається підкупом виборців в той самий час, як сама Тимошенко показово бореться з цим явищем.

Юлія Тимошенко
Юлія Тимошенко

Таку думку в себе на Facebook висловила журналістка espreso.tv Тетяна Шустрова, пише Голос.

"Наступного понеділка ДБР знову викликає на допит нардепа від “Батьківщини” Валерія Дубіля. За наявними у правоохоронців аудіозаписами, саме він координував оплату російських технологів, які організовували сітку для підкупу виборців з витратами в сотні мільйонів гривень. Але в Дубіля зараз інші справи, заплановане гречкодавство слід довести до кінця, тому й допити в ДБР він ігнорує, і на засідання ВР не ходить", – написала Шустрова.

Як повідомляв раніше Знай.ua, агітатори передвиборного штабу Порошенка отримують спеціальні брошури, з яких вони отримують розгорнуту інформацію про те, як вигідніше представити кандидата в президенти, як переконати виборців і який алгоритм відповідей на незручні запитання.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Також Знай.ua писав про те, що журналістам вдалося отримати документи, які підтверджують існування в системі Національної поліції окремої вертикалі в вигляді Департаменту оперативної підтримки або Департаменту Козловського, яка сформована для стеження за політиками та громадськими діячами.