Передвиборча компанія запущена і на голову українців посипались агітки, як кажуть, зі всіх щілин - борди, плакати, радіо, телебачення, інтернет і т.д. Кандидати обливають один одного брудом, влаштовують різного роду провокації.

Так, до прикладу, у мережі з'явилася інформація про те, що нібито агітатори від імені Зе!команди пропонують продати свій голос за Володимира Зеленського на виборах.

Команда Зеленського звернулась до українців із закликом не вірити подібним пропозиціям. Про це інформує Telegram-канал "Команда Зеленського".

Зокрема, Олександр Єршов розповів, що у Дніпрі в с. Слобожанське ходили нібито агітатори від Зеленського і пропонували продати свій голос на виборах на користь шоумена.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Подібні пропозиції у команді Зе! назвали провокаціями. У Зеленського підкреслюють, що вони за прозорі та чесні вибори.

Українців просять бути уважними і не давати себе обманути.

Якщо ж хтось зіткнеться з подібною фейковою пропозицією нібито від команди Зеленського, потрібно зафіксувати цей факт, наприклад, з допомогою мобільного телефону, на який можна і фото зробити "липових" документів і записати розмову з фейковими агітаторами. Зафіксувавши подібний факт, зверніться в поліцію, просять у Зеленського.

"Не вірте провокаціям! Це не наші методи! Ми — за прозорі та чесні вибори!

Ще раз наголошуємо: якщо вам пропонують продати голос — обережно та швидко фіксуйте цей

факт і звертайтеся до поліції! Будьте уважними та не давайте іншим вводити себе в оману", - сказано в повідомлення команди Зе!

До слова, Володимир Зеленський вже не вперше попереджає українців про ймовірні спроби підкупу напередодні виборів.

Нагадаємо, Зеленський застеріг українців від прихованого підкупу.

"Найчастіше люди приходять під виглядом активістів, що пропонують стати платним агітатором кандидата, за що отримати гроші, але для цього потрібно проголосувати за цього кандидата і привести ще кількох людей. Тобто, це просто прихований підкуп", - пояснили у "Зе! Команді".

Як повідомляв портал Знай.ua, згідно з соцопитуваннями, Зеленський лідирує в рейтингу симпатій серед українців.

Також Знай.ua писав, Зеленський запустив флешмоб "в'язниця для хабарника".