Агітатори передвиборного штабу Порошенка отримують спеціальні брошури, з яких вони отримують розгорнуту інформацію про те, як вигідніше представити кандидата в президенти, як переконати виборців і який алгоритм відповідей на незручні запитання.

Одну з таких брошур опублікувало видання theБабель.

В штабі Порошенка планують залучити близько 100 тисяч таких агітаторів. Зараз їх більше 60 тисяч.

"Ми створили безпрецедентну модель. Всіх (агітаторів – ред.) ми можемо відслідковувати в режимі реального часу", — сказав один з керівників штабу Порошенка.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Всі агітатори повинні були пройти онлайн-реєстрацію до 15 січня. Також обов'язковою умовою є вивчення інформаційних матеріалів та проходження інструктажу. Також кожен агітатор зобов'язаний підписати договір, згідно з яким вони зобов'язуються не дискредитувати Порошенко, не працювати на інші штаби, а також не займатися підкупом виборців.

У брошурі, крім ігор для формування командного духу та вправ для знайомства агітаторів між собою, присутні конкретні техніки та алгоритми дій, яких вони повинні дотримуватися під час спілкування з виборцем. Зокрема, там радять робити гарне враження, вислуховувати виборців, уникати монологів і шукати індивідуальний підхід до кожного.

Якщо ж виборець обурений або грубо спілкується, той агітаторам пропонують підтверджувати це обурення, не конфліктувати, стримувати свої емоції і пам'ятати, що агресія виборця спрямована не конкретно на самого агітатора.

Нагадаємо, мережа розсмішила п'ятилітрова баклажка води у ніг Порошенко. Стало відомо, навіщо президенту вода і в такій кількості.

Як повідомляв Знай. ua, Порошенко звільнив головного фігуранта скандалу з Укроборонпромом Гладковського. Указ був підписаний 4 березня.

Знай. ua писав, що українці оцінили шанси Зеленського, Порошенко і Тимошенко. Все більше українців готові віддати свої голоси за "смішного" кандидата.