люди похилого віку і діти - найбільш незахищені категорії населення, але в Україні вони ще більш уразливі. А старі й зовсім - "відпрацьований матеріал" для більшості чиновників. Про це повідомляє юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Фейсбук.

Вот именно так выглядит та самая знаменитая "Жизнь по Новому".

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 17 maart 2019

"Ось саме так виглядає те найзнаменитіше "Життя по Новому". - лаконічно підписав пост юрист.

В коментарях виникли справжні баталії: "Люди похилого віку-це відпрацьований матеріал. Ось так мислять "гей ви там, нагорі", "Як сказала колись одна тварюка при Череповецькому, деяка ірена Кільчицька "інваліди - це покидьки суспільства" я дивлюся що пенсіонери не виняток!!! Конч*ні тварюки!!!", "Якщо свої діти, в яких вкладене життя так мислять,що говорити про країну.", "довів країну до бідності шкода людей", "Щоб так ходили по вулицях постійно наші "великі" чиновники!!!", "Ставлення до дітей ,літніх людей і тварин - показник цивілізованості країни!!!"

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також, юрист поділився й іншим цікавим знімком з мітингу Петра Порошенка

Фото Дня. Старушки просящие милостыню на фоне сегодняшнего представления Петра Алексеевича.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zondag 17 maart 2019

"Фото Дня. Старенькі просять милостиню на тлі сьогоднішнього подання Петра Олексійовича." - свідчить підпис під фото.

Українці в коментарях не стримуються в емоціях: "Жити по новому!!Слава Україні!!", "Нормально живемо", "Сама смертельна форма насильства - бідність", "Це ганьба нації ,не захищена старість"

Нагадаємо, що українці знайшли альтернативу страусам Януковича: цих дикунів не міг приручити ніхто, тепер вони - домашні.

Раніше, Знай. ua повідомляв, що Путін вже готує атаку на Україну: важка техніка на кордоні.

Також, портал Знай. ua писав, що ПриватБанк продає інформацію про своїх клієнтів, що стало причиною багатьох негативних відгуків: "Повернула їх довб*ну карту з істерикою"