На цьому тижні в Україні максимально повітря прогріється до +17 градусів, в деяких регіонах країни пройдуть дощі.

Цю інформацію повідомляє Укргідрометцентр.

Середа, 20 березня

Дощів в Україні не буде. На заході денна температура становитиме 6-8 градусів тепла, буде переважно сонячно. На півночі до +10 вдень, мінлива хмарність. У південних і східних регіонах невелика хмарність, температура повітря до +14 градусів. У Києві також сухо, температура 8-10 градусів вище нуля.

Четвер, 21 березня

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

По всій країні не очікуються опади. На заході України хмарна погода при температурі 9-11 градусів. В інших регіонах - мінлива хмарність, прогнозують до +11 вдень. У Києві похолоднішає до +9 градусів.

П'ятниця, 22 березня

Очікуються невеликі дощі майже на всій території України, крім Півдня. На заході, півночі і сході денна температура повітря складе від 7 до 10 градусів тепла. У південних регіонах стовпчик термометра підніметься до +11 градусів. У столиці від 7 до 9 градусів тепла.

Нагадаємо, початок другого місяця весни прийде з прохолодною погодою, температура повітря знизиться на кілька градусів у порівнянні з березнем.

Про це розповіла співробітник кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів науково-дослідного метеорологічного інституту НАН України Вазіра Мартазінова. За її словами, з кінця березня - початку квітня слід очікувати навіть заморозків вночі.

погода в Україні
погода в Україні

Але вже після 10 квітня слід чекати справжнього літнього тепла, температура повітря перевищить норму і місцями складе до +28°. Це за умови сонячних днів. Через хмарність температура може опускатися до +22 градусів.

Варто відзначити, що в цілому, по всій Україні у квітні середня місячна температура буде вищою на 2 градуси. В залежності від регіону температура буде від +9° до + 11°за Цельсієм.

Також синоптики розповіли, що погода влаштує українцям до кінця тижня.

Як повідомляв портал Знай.uа, уряд затвердив офіційні вихідні на Великдень і травневі свята.

Також Знай.uа писав про те, що українців попереджають про різке похолодання.