Знаменитий актор та кандидат у президенти України Володимир Зеленський вилаявся у бік Олени Кравець.

Відповідне відео з"явилось у мереж.

Варто відзначити, що неоднозначна ситуація виникла під час зйомок чергової серії серіалу "Слуга народ", де також грає і Олена Кравець.

Смешной момент на съемках "Слуги народа 3"

Серьезные съемки, серьезный сериал "Слуга народа 3". А мы как всегда😄

Geplaatst door Слуга Народа op Woensdag 20 maart 2019

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Ну, б**, Лена, заспокойся! Тихо", - сказав Зеленський за кадром після того як актриса в черговий раз не змогла сказати свій текст. Після цього Олена Кравець в черговий раз намагалася взяти себе в руки і продовжити зйомки далі.

Варто відзначити, що саме відео з'явилось у мережі з підписом про серйозні зйомки, серйозного серіалу.

На опублікованих кадрах видно, що Олена Кравець через сміх не могла нормально сказати свій текст під час зйомки епізоду. Проте в один із моментів Зеленський не витримав та попросив акторку взяти себе у руки підкріпивши це важким словом.

Раніше повідомляли, що кандидат в президенти України Володимир Зеленський заявив, що був готовий підтримати лідера групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука у разі його висунення на посаду президента. Про це Зеленський заявив 18 березня на зустрічі з представниками бізнес-асоціацій.

"Я і ще один музикант (Вакарчук), всі ми продемонстрували бажання щось зробити, піти в політику. Якби Слава був (кандидатом - Ред.), я б поступився йому. Будь ласка, якщо ти віриш, якщо відчуваєш в собі сили, тобі не слабо - давай, ми підтримаємо рейтингами, людьми, ідеями", - цитують Зеленського.

У січні Вакарчук заявив, що не братиме участі в президентських виборах 2019 року. За його словами, "в джинсах" він може зробити більше для країни, ніж "у краватці".

Протягом тривалого часу у Вакарчука як у потенційного кандидата на пост в президенти був досить високий рейтинг. Однак він ухилявся від прямої відповіді на питання про участь у виборах.

Нагадаємо, тисячі українців поставили запитання Зеленському.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський несподівано підтримав Вакарчука на виборах.

Також "Знай.ua" писав, що Кравець розсмішила українців заявою.

Зеленський для Коломойського - як Путін для Березовського