На Україну чекає холодна погода, температура опуститься до 3 градусів морозу.

Передає Укргідрометцентр.

У суботу, 23 березня, в атмосфері зросте атмосферний тиск, поступове припинення опадів, а вдень - ослаблення вітру. Східні області та Приазов'є очікують невеликі дощі з мокрим снігом, а іншу область країни опади оминуть стороною. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі, крім західних областей, вітер 15-20 метрів за секунду.

Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, на крайньому півдні до 6° тепла; вдень 4-9° тепла, у західних та Одеській областях 10-15°.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У Києві опади не очікуються. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі приблизно 0°, вдень 6-8° тепла.

У неділю, 24 березня, очікується погода без опадів, лише вночі у Приазов'ї невеликий мокрий сніг з дощем, вдень у західних і північних областях невеликий дощ. Вітер західний, північно-західний, 3-10 м/с.

Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, на Закарпатті 0-5° тепла; вдень 6-11°, на Закарпатті та Одеській області до 15 °, у східних областях 2-7° тепла.

У Карпатах вночі опадів не очікується, вдень буде сніг, а термометр вночі опуститься до - 0-3° морозу, вдень 1-4° тепла.

В Києві вдень невеликий дощ. Вітер західний, 5-8 метрів за секунду. Температура вночі приблизно 0°, вдень 8-10° тепла.

Варто нагадати, що 24-25 березня в регіоні мінлива хмарність. Вночі без опадів, вдень невеликий дощ. Вітер західний, північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу; вдень 6-11 ° тепла. 26 - 27 березня переважно без опадів, лише вдень 26 березня невеликий дощ. Температура вночі від 2 ° тепла до 3 ° морозу, вдень 6-11 ° тепла.

Нагадаємо, Погода на 23 березня: весна принесе снігові сюрпризи

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Гороскоп на 23 березня для всіх знаків Зодіаку: Риби спробують втекти, а у Лева з'явиться важкий вантаж

Також "Знай.ua" писав про те, що Яке свято 23 березня: чого не можна робити в цей день