У мережі оприлюднили фото наслідків урагану з Полтави, Чернігова і Дніпра.

Сильний вітер, який вирував у багатьох регіонах України 22 березня, наробив чимало біди – ми вже повідомляли про те, як у Чернігові зірвало дах з магазину, а у Харкові забрав торговий павільйон. Фото наслідків негоди опублікували у мережі з різних міст.

На Полтавщині сильний вітер супроводжувався дощем і градом, були повалені дерева, обірвані лінії електропередач і зірвані дахи. Тут вітром повалило більше 15 дерев. Одне з них впало на автомобіль по вулиці Пушкіна. А на вулиці Європейської удар дерева, що впало довелося прийняти на себе будівлі приватного підприємства.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Утім дерева падали на проїжджу частину доріг або ж на лінії електропередач. Варто відзначити, що енергетики оперативно усунули наслідки негоди і ночували городяни вже з включеним електрикою, хоча в деяких мікрорайонах світло не подали до цих пір.

У райцентрі Кобеляки ураганний вітер з будинку культури зірвало металевий дах площею понад 100 квадратних метрів. Уламки покрівлі впали на дорогу і перекрили рух транспорту. Місцевим рятувальникам довелося розбирати завали і розчищати дорогу.

У Чернігові та області пориви вітру швидкістю 15-20 метрів в секунду зірвали дахи з 11 адміністративних, господарських та житлових будівель. Також від негоди постраждали населені пункти Чернігівського, Бахмацького, Куликівського та Семенівського районів.

На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих. Від примх погоди дісталося і жителям Дніпра. Сильний вітер повалив старе дерево в самому серці міста і утворилася значна пробка, а рух на вулиці Паторжинського було повністю заблоковано.

Також сильним вітром знесло дах кіоску на Європейській площі, на вулиці Богомаза знесло дах заправки, а на перехресті вулиць Савченко та Антоновича зламався білборд.

Нагадаємо, Погода на 23 березня: весна принесе снігові сюрпризи

Як раніше повідомляв "Знай.ua", погода на вихідні: українців попередили про дивну витівку стихії.

Також "Знай.ua" писав про те, що Яке свято 23 березня: чого не можна робити в цей день