Національний банк України (НБУ) оприлюднив офіційний курс валют на 25 березня 2019 року. Так, у порівнянні з показниками за попередній банківський день, курс долар впав на 29 коппек і зупинився на показнику 26,96 грн/долар. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Курс валют Нацбанку на 22 березня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2696,0935 гривень;
- 100 євро – 3047.1249 гривень;

Таким чином, долар впав на 29 копійок. Крім того, євро "обвалився" на 56 копійок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в останньому дослідженні Національного банку зазначено, що в 2018 році найчастіше шахраї збували підроблені гроші в фаст-фудах, магазинах і на заправках. Це означає, що українцям треба бути напоготові в цих закладах і стежити за готівкою, щоб не підхопити в свій гаманець фальшивку.

І хоча гроші досить часто підробляють, в НБУ відзначили прогрес в частині боротьби з шахрайством. Так, за даними регулятора, кількість підроблених гривневих банкнот в 2018 році скоротилося на 30%, а сума — на 41%. У Нацбанку підкреслюють, що в Україні залишилося мізерно мало фальшивок: у 2017 році було 3,3 штуки на мільйон справжніх гривневих банкнот, а в 2018-му стало вже 2,5 штуки. В Європі їх зараз набагато більше – відразу 27 підробок на мільйон оригіналів.

НБУ
НБУ

Нагадаємо, з 1 березня в Україні почали нараховувати субсидії грошима. Однак зараз українці почали масово відмовлятися від виплат субсидій у готівковій формі.

Раніше Знай.uа повідомляв, міжнародний валютний фонд (МВФ) відмовив Україні у новому транші через скасування Конституційним судом статті про незаконне збагачення. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також Знай.uа писав, з'явилася інформація, що починаючи з квітня населення України буде платити за блакитне паливо вище ринкової ціни. Голова правління "Нафтогазу України" Андрій Коболев повідомив ще кілька неприємних новин.