Останнім часом шахраї все частіше використовують Державний банк "ПриватБанк", як майданчик для фінансових махінацій в мобільному онлайн додатку "Приват24".

Цю інформацію повідомили на сайті Мінфіну в рубриці "Відгуки" у суботу, 23 березня.

ПриватБанк
ПриватБанк

"По оголошенню на ОLX знайшов потрібний мені товар(Дитячий велосипед). Зідзвонився з продавцем(0954252988) він попросив оплатити половину вартості товару 400грн, переказом йому на картку 5168 7573 9418 1681 Верніцький Руслан Дмитрович. Через годину всі оголошення даної людини на сайті були видалені, а телефон вимкнений. В 22:00 подзвонив на гарячу лінію Приватбанку, розповів ситуацію. Вони сказали, що заблокувати дану карту поки що не можуть, і що мені потрібно звернутися до Вас." повідомляє клієнт банку Віталій Писаренко

В службі підтримки Приватбанку зазначили, що необхідно звертатися в поліцію із заявою, після чого банк зможе сприяти у вирішенні даної ситуації.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

ПриватБанк
ПриватБанк

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Для вирішення даного питання рекомендуємо Вам звернутися із заявою в поліцію, а ми в свою чергу надамо всю необхідну інформацію після офіційного запиту правоохоронних органів." підкреслили в Приватбанку

Нагадаємо, що Приватбанк надав українці кредит на суму в 50 тисяч гривень без її згоди і навіть не дізнавшись, чи є в неї така потреба. Про це обурена клієнтка банку написала на своїй сторінці в Facebook.

"Комусь ще намагалися напарити кредит? Новий кейс від Приватбанк. Днями я отримала повідомлення: ваша заявка на кредитний ліміт прийнята. І через годину - бэмц! Впало 50 кредитних тисяч на карту. По-перше, це дуже незручно і очі муляють ці кошти, а по-друге, я не просила! Заявок ніяких не подавала", - розповідає клієнтка Приватбанку.

Приватбанк
Приватбанк

Раніше ми писали, що у четвер, 21 березня, державний "ПриватБанк" відповів на відгук клієнта, який скаржився на масове блокування карт, і докладно пояснив ситуацію.

Також Знай.uа писав про те, що ПриватБанк знову опинився в епіцентрі чергового скандалу, на цей раз пов'язаному з крадіжкою коштовностей.