У четвер, 21 березня, державний "ПриватБанк" відповів на відгук клієнта, який скаржився на масове блокування карт, і докладно пояснив ситуацію.

"Йде масове блокування карт Привату, майже у всіх друзів і знайомих, шахраїв серед них точно немає. Що відбувається? З чим це пов'язано?", - запитав клієнт банку в розділі "Відгуки" сайту Міністерства фінансів.

У свою чергу служба підтримки відгукнулася на відгук, повідомивши про масове блокування карт Приватбанку і про те, як можна дізнатися про причини блокування кредитної картки.

"Шкодуємо, що дана ситуація спричинила незручності. Однак, важливо зауважити, що подібна інформація про масове блокування карт, не є актуальною. Причину блокування картки клієнт може бачити в Приват24 меню "Мої рахунки", а при виникненні додаткових запитань, досить звернутися на лінію підтримки 3700 або в чат "Допомога онлайн" на сторінці pb.ua для отримання консультації", - відповіли в "Приватбанку".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше повідомлялося, що за минулий рік в Україні зросли збитки банків через незаконні дії з платіжними картками. Найбільша кількість випадків відбувалася через інтернет. У НБУ заявили, що в цілому кількість незаконних дій з платіжними картками, за якими банки зазнали збитків, за минулий рік підвищилася до 105,5 тисяч випадків.

Нагадаємо, фінансовий експерт Василь Горбаль впевнений, що позов українського олігарха Ігоря Коломойського в Господарський суд української столиці до Міністерства фінансів і ФГВФО з метою визнати націоналізацію Приватбанку незаконною — це інфопривід під час виборчої кампанії.

Як повідомляв портал Знай.uа, клієнт Приватбанку поскаржився на співробітників через крадіжку цінностей з банківської комірки. Служба підтримки запевнила клієнта банку в екстреному розгляді.

Також портал Знай.uа писав, що державний банк ПриватБанк звернувся до українців. Вже оголошено старт реєстрації на першому етапі головного українського відбору для конкурсу "Фінансовий геній".