Державний банк ПриватБанк звернувся до українців. Вже оголошено старт реєстрації на першому етапі головного українського відбору для конкурсу "Фінансовий геній". Про це повідомляє прес-служба Приватбанку.

Банк проводить конкурс на звання фінансового генія року серед школярів. При цьому встановлено призовий фонд змагання 120 тисяч гривень. В умовах конкурсу зазначено, що взяти участь у ньому може школяр з будь-якого класу і міста України.

Перший кастинг серед школярів пройде вже 1 квітня 2019 року. Для того, щоб пройти його, школярі повинні протягом місяця пройти три етапи онлайн-завдань. Серед завдань будуть тести та завдання на різні теми з економіки та фінансів.

Після того, як всі учасники здадуть тест і вирішення завдань, вони отримають конкурсні бали. При цьому фінальний етап конкурсу відбудеться в Києві. У ньому зможуть взяти участь 60 конкурсантів, які наберуть найбільшу кількість балів за попередні етапи відбору.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Серед фіналістів у кожній з трьох вікових категорій буде визначений переможець, який отримає головний приз олімпіади — від 10 до 50 тис. грн.

Одним з обов'язкових вимог для участі школярів у конкурсі "Фінансовий геній-2019" є наявність картки "Юніор", яку можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку.

Нагадаємо, ПриватБанк попередив українців про зміни в роботі популярної послуги. ПриватБанк зробив важливу заяву: рішення не аргументує.

Як повідомляв Знай. ua, Приватбанк нахабно "списує" гроші українців. Українці скаржаться на самовільне зняття коштів з особових рахунків.

Знай. ua писав, що клієнтка повністю рознесла сервіс Приватбанку. Українці обрушили шквал негативу на ПриватБанк.