Державний банк "ПриватБанк" "порадував" українців черговим повідомленням про здорожчання деяких послуг.

ПриватБанк
ПриватБанк

Відповідний анонс з'явився на сайті Мінфіну у понеділок, 18 березня.

У повідомленні йдеться про додаткові комісії для клієнтів при переказі грошей на картки інших банків, згідно з діючими тарифами.

"На сайті банку, при консультації, і в договорі написано наступне при купівлі послуги комісія на використання кредитних коштів = 0. Але по факту, скориставшись цією послугою зіткнувся з наступним: при купівлі послуги каршеринга, в банку вона виділилася як Переказ на картку і знялася комісія, хоч за фактом це в чистому вигляді купівля послуги, оплата проходить як при купівлі послуги, так ще й карта прив'язується до сервісу, як при купівлі послуги", - поскаржився клієнт банку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Служба підтримки банку "ПриватБанк" у свою чергу пояснила причину ситуації, що склалася, і вказала на інформацію для ознайомлення з тарифами банку.

"При здійсненні даної операції, згідно налаштувань терміналу, платіж був проведений не як оплата в торговій точці, а як переведення на іншу карту. При проведенні платежів на інші карти, дійсно стягується комісія карти, згідно чинним тарифам. На жаль, ми не можемо вплинути на налаштування даного терміналу з тієї причини, що у зазначеній торговій точці встановлений термінал іншого банку. Ознайомитися з тарифами карти Ви завжди можете за посиланням: https://privatbank.ua/ru/platezhnie-karty/karta-gold", - розповіли в Приватбанку.

ПриватБанк
ПриватБанк

Нагадаємо, мобільний онлайн додаток "Приват24" від державного банку "ПриватБанк" останнім часом атакують фінансові шахраї.

Про це стало відомо з повідомлення в рубриці "Відгуки" на сайті Мінфін.

Як повідомляв раніше Знай.ua, державна установа "ПриватБанк" попередила клієнтів щодо послуги "Кредитний ліміт". Розмір надання кредиту через таку популярну серед клієнтів послугу буде приймати сам банк автоматично.

Також Знай.ua писав про те, що "ПриватБанк" звернувся до українців із важливою заявою у зв'язку із рішенням РНБО.