У понеділок, 25 березня, в Україні очікується похмура погода, а у багатьох областях пройдуть короткочасні дощі. За прогнозом Укргідрометцентру, мінлива хмарність без опадів буде лише на сході і північному-сході країни.

карта Укргідрометцентру на 25 березня

У Києві 25 березня буде хмарно, вдень синоптики обіцяють дощ. Вітер західний, 7−12 м/с. Температура вночі 0−2°, вдень 9−11° тепла.

У Львові у понеділок очікується дощ. Вночі температура повітря від 0° до 2° вище нуля, вдень 8−10° тепла.

В Одесі 25 березня прогнозується невеликий дощ, який припиниться тільки ввечері. Температура повітря вночі 3−5° тепла, вдень стовпчики термометрів покажуть 11−13° вище нуля.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У Дніпрі понеділок буде сонячно, з мінливою хмарністю. Вночі температура повітря складе від 0° до 2° вище нуля, вдень очікується 8−10° тепла.

У Харкові очікується гарна погода, без опадів. Температура вночі від 0 - 2° тепла, вдень 8−10° вище нуля Цельсієм.

В Карпатах 25 марта можливий короткочасний дощ. Температура повітря вночі від 3° до 5° тепла, вдень 10−12° вище нуля Цельсієм.

Крім того, геомагнітна обстановка в Києві 25 березня очікується неспокійна. У першій половині дня можливі магнітні бурі, а потім невеликі збурення магнітосфери Землі до самої ночі.

Народний прогноз погоди в Україні

25 березня вшановується пам'ять преподобного Феофана, сповідника Сігріанського і Григорія, Папи Римського. З цього дня вже можна сіяти редис. У давнину помітили: якщо 25 березня туман, то буде великий врожай льону і конопель.

Нагадаємо, що квітень почнеться прохолодною температурою, а в деяких областях навіть можливі нічні заморозки. Про це розповів народний синоптик Леонід Горбань.

Як повідомляв портал Знай.uа, астролог Влад Росс розповів, якою буде весна погода на травневі в цьому році. Порівняно з минулими роками, коли у нас була затяжна зима, морози, а справжня весна приходила не за календарем, а значно пізніше, в 2019 році все буде інакше.

Також портал Знай.uа писав, яка погода буде в Україні в неділю, 31 березня - в день, коли українці будуть обирати президента.