Національний банк України (НБУ) оприлюднив офіційний курс валют на понеділок, 25 березня. Так, порівнюючи курс з попереднім днем, долар впав на 29 копійок і становить зараз 26, 96 грн за 1 долар США.

Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Регулятор також "обвалив" курс євро на 56 копійок. Так, НБУ встановив офіційні курси валют на наступному рівні:

Курс валют Нацбанку на 25 березня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США - 2696,0935 гривні;

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- 100 євро - 3047,1249 гривні.

Зазначимо, що наступний тиждень буде не тільки останнім тижнем місяця та першого кварталу. Це буде останній тиждень перед непростими виборами Президента України, які, як відомо, відбудуться 31 березня.

Економічні фактори на наступному тижні не повинні робити істотного впливу на курс долара в Україні, але повністю виключити політичні — не можна. Україна вступає в смугу, коли саме новини української політики будуть чинити сильний і істотний вплив на курсоутворення в країні, і тривати це може не один тиждень.

Нагадаємо, з 1 березня в Україні почали нараховувати субсидії грошима. Однак зараз українці почали масово відмовлятися від виплат субсидій у готівковій формі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, міжнародний валютний фонд (МВФ) відмовив Україні у новому транші через скасування Конституційним судом статті про незаконне збагачення. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Також "Знай.uа" писав, з'явилася інформація, що починаючи з квітня населення України буде платити за блакитне паливо вище ринкової ціни. Голова правління "Нафтогазу України" Андрій Коболев повідомив ще кілька неприємних новин.