Погода в Україні з самого першого дня нового тижня сильно засмутить жителів країни, оскільки після теплих вихідних очікується значне похолодання та дощі, про що повідомляється на сайті Українського Гідрометцентру.

Згідно прогнозу, в понеділок, 25 березня, сухо буде тільки в північних і східних областях нашої країни, однак до ночі температура там опуститься до нульової позначки. Денна температура на сході України не перевищить +8 - +10 градусів, при цьому буде спостерігатися легка хмарність.

Дощова погода

У південних областях буде хмарно, синоптики прогнозують короткочасні дощі. Температура вночі становитиме +3 - +6 градусів, а вдень повітря прогріється до +8 - +11 градусів. Жителі Одеси на термометрах побачать до +13 градусів.

У Криму буде хмарна погода, опадів не очікується. Нічна температура становитиме від +3 до +5 градусів, вдень повітря прогріється до +9 - +11 градусів. У північних областях буде прохолодно, опадів очікувати не слід. Вночі температура повітря складе 0 - +2 градуси, вдень повітря прогріється до +8 - +11 градусів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Західні області накриє негода. У регіоні очікується істотне похолодання і дощі у всіх областях. Вночі 0 - +2 градуси, в Ужгороді +3 - +5 градусів. Вдень стовпчики термометрів досягнуть позначки в +8 - +10 градусів.

Дощова погода

В центральній частині країни очікуються дощі. Вночі температура складе від 0 до +2 градусів, вдень повітря прогріється до +8 - +10 градусів.

У Києві 25 березня пройдуть дощі, вночі опадів не очікується. Нічна температура становитиме 0 - +2 градуси. Вдень стовпчики термометрів покажуть +9 - +11 градусів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що весна не особливо радує українців, оскільки погода залишає бажати кращого і від картини за вікном настрій тільки погіршується. З цієї причини ми зібрали найвеселіші анекдоти, які змусять вас посміхнутися.

Як повідомляв портал "Знай.uа": стало відомо, якою буде погода в день виборів президента нашої країни, 31 березня. Як виявилося, над Україною буде світити сонце і схоже, що погода поділяє віру українців у диво і посміхнеться нашим співгромадянам.

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно на території нашої країни пронісся жахливий ураган. У мережу виклали знімки жахливих наслідків з Чернігова, Дніпра та Полтави, які вразили українців.