Легендарний силач України - львів'янин Олег Скавиш, більше відомий як Олег Тягнизуб, влаштував у Миколаєві розважальну програму для дітей, протягнувши зубами авомобиль з пасажирами. Це і є його "суперздібність", завдяки якій Скавиш здобув всеукраїнську славу. Показовий виступ Тягнизуб влаштував у неділю, 24 березня, на території миколаївського дитсадка "Казка", передає видання Новости-N.

Партнером акції виступив Миколаївський тепловозоремонтний завод.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Метою заходу було не тільки порадувати маленьких миколаївців веселими іграми та спілкуванням з рекордсменом Книги Рекордів Гіннеса, але й зібрати гроші на установку кондиціонера хоча б в одному відділенні Миколаївської обласної дитячої лікарні.

У ході заходи для дітей та їх батьків було проведено кілька спортивних і танцювальних конкурсів, малюки позмагалися з Олегом Тягнизубом в перетягуванні каната. В кінці ігрової програми силач Тягнизуб продемонстрував гостям дитсадка "Казка" свої вміння протягнувши зубами автомобіль з пасажирами, а також провів фото - та автограф-сесію.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Василь Вірастюк згрішив у Великий Піст: просто не можу без цього.

Нагадаємо, українка Мар'яна Шевчук стала кращою пауерліфтеркою року.

Раніше ми писали, що найсильніший чоловік України виграв турнір стронгменів у Китаї.