Актор студії Квартал 95 та друг кандидата у президенти Володимира Зеленського Євген Кошовий у гумористичній формі показав, як купуються голоси українців перед виборами.

Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський

Відповідне відео з'явилося на його сторінці у Instagram.

"Терміново‼‼!‼!‼!‼!Підкуп‼!‼!‼!‼!Часть 3! Гречка!", – йдеться у підписі до сюжету.

На відео спочатку з'являється артист Кварталу 95 Степан Казанін, який каже: "А я не зрозумів, це що, спікер Верховної Ради?".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Голос за кадром відповідає: "Так, це він".

Після цього, на відео з'являється актор Пікалов в образі Андрія Парубія, який натхненно їсть гречку (в цей момент за кадром звучить голос Казаніна: "Нашу гречку?").

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Його запитують, за кого буде голосувати. З набитим ротом він відповідає: "За Зеленського".

Відео зібрало безліч коментарів від користувачів мережі.

"10 раз переглянула і не можу зупинитися – РЖУУ", "Ми в вас віримо, пацани. Так що ви там дивіться, не забудьте про нас. А Сашкові Пікалову приємного апетиту", "Красені, поважаю вас, веселуни!", – пишуть українці.

Нагадаємо, команда шоумена та кандидата у президента Володимира Зеленського повідомила, коли вийде новий сезон серіалу "Слуга народу".

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Відповідний пост з'явився на сторінках "Зе!команди" у соціальних мережах. Окрім того команда Зеленського додала відео-уривок із третього сезону серіалу.

"Те, на що ви так чекали, те, що ви бажали побачити. 27 березня –– новий Слуга Народу", - йдеться в дописі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, кандидат в президенти України Володимир Зеленський дав журналісту НВ Максиму Бутченко дивну пораду. "Смішний" кандидат порадив журналісту "підібрати терпець", щоб коли-небудь зустрітися.

Також Знай.ua писав про те, що дружина шоумена і кандидата у президенти Володимира Зеленського Олена зробила шокуючу заяву, яку від неї аж ніяк не очікували почути прихильники слуги народу.