В операції захоплення Криму серед інших брали участь російські військовослужбовці 108-го десантно-штурмового полку (в/ч 42091, Новоросійськ). Волонтери змогли встановити, що полк з Новоросійська брав участь у захопленні Криму. Про це йдеться в повідомленні міжнародної розвідувального співтовариства InformNapalm.

Волонтери встановили, що цей полк входить до складу 7-ї десантно-штурмової дивізії ЗС РФ.

"У переліку підрозділів ЗС РФ, причетних до захоплення Криму, оголошеному військовою прокуратурою України, 108-ї десантно-штурмовий полк в даний час відсутня", - сказано в повідомленні.

Розвідка змогла зібрати суттєві докази про те, що військові цього полку, який перейшов в МНС РФ, що незаконно перебували на тимчасово окупованій території Луганської області під час прибуття так званих гумконвоїв.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Фотодокази участі 108-го ДШП в Криму опублікував російський окупант, який проходив строкову службу в цьому полку, Денис Кузьменко.

ВКонтакте російський десантник показав фото медалі за окупацію Криму та нагородної посвідчення до неї.

Ще один окупант зі складу 108-го ДШП, Микола Довженко, також брав участь в операції захоплення Криму. Він нагороджений медаллю:

Після демобілізації Довженка служить в МНС РФ. Брав участь також у путінських "гумконвоях", є фото на тлі дорожнього знаку "Луганськ".

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що багатостраждальний Кримський міст укріплюватимуть потягами: стартап окупантів змусив мережу реготати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, багатостраждальний Шулявський міст відправили на "лікування": пішоходам показали безпечну схему обходу.

Також Знай.ua писав про те, що у анексованому Росією Криму стався новий інцидент із арештом - стало відомо про затримання скандального екс-президента півострову Юрія Мєшкова.